Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Poitiers cu Skyscanner

Închirieri auto la Aeroportul Poitiers Biard

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 iunie 2015

Indiferent dacă plănuiești o excursie prin zona rurală a regiunii Poitou-Charentes sau vrei să faci o expediție prin Parcul Național Brenne, cu Skyscanner găsești cele mai bune mașini de închiriat la Aeroportul Poitiers Biard.

Unde se poate închiria o mașină în Aeroportul Poitiers Biard

Una dintre cele mai convenabile modalități de a descoperi frumusețile regiunii Poitou-Charentes este cu ajutorul unei mașini închiriate. Dacă închiriezi o mașină, poți explora împrejurimile fără a depinde de mijloacele de transport în comun. La Aeroportul Poitiers operează trei dintre cele mai cunoscute companii de închirieri auto: Avis, Enterprise și Europcar. Birourile companiilor se află la intraraea în aeroport.

Unde se poate alimenta în apropierea Aeroportului Poitiers

În funcție de contractul încheiat cu compania de închirieri, e posibil să ai nevoie de un plin făcut la returnarea mașinii. De asemenea, la ridicarea mașinii probabil vei avea nevoie de o stație pentru alimentare. La doar 2 km de aeroport, pe drumul D 910 se află o stație de benzinărie Intermache Demi Lune, iar la 3 km nord de aeroport, pe drumul D575 se află o stație de alimentare Total Service.

Drumurile și regulile de circulație din regiune

Aeroportul Poitiers este bine poziționat și conectat la rețeaua de drumuri din regiune. Se află în imediata apropiere a autostrăzii A10 și a drumului D910, șosele care conectează aeroportul de majoritatea orașelor din Franța. De reținut e faptul că în Franța toate autostrăzile sunt cu taxă.

Cum se ajunge la destinație

Mai jos vei găsi câteva informații despre cum să ajungi la cele mai apropiate orașe de Aeroportul Poitiers Biard.

Poitiers

Poitiers este un oraș medieval a cărui atracție principală este parcul tematic Futuroscope. Este locul cel mai căutat de familiile cu copii care doresc câteva zile de vacanță și distracție.
Drumul de la aeroport durează puțin peste 10 minute, dacă călătorești pe drumul Georges Guynemer. Centrul orașului e zonă pietonală, dar în jur se găsesc mai multe parcări amenajate. De asemenea, e recomandat ca la rezervarea camerei de hotel să incluzi și locul de parcare.

Châtellerault

La nord de aeroport se află Châtellerault, un oraș bogat în monumente istorice și restaurante cu mâncare tradițională delicioasă.
Drumul de la aeroport durează în jur de 30 de minute pe autostrada A10. De reținut e că o porțiune de drum este cu taxă. Există multe parcări prin oraș, iar majoritatea hotelurilor oferă loc de parcare inclus în prețul camerei.

Parthenay

Parthenay este o localitate medievală într-o zonă rurală liniștită, cu clădiri frumoase și castelul cu același nume care amintește despre importanța locului în trecut.
Orașul se află la o distanță de 48 km pe drumul E62 și o durată de aproximativ 45 de minute de condus de aeroport. În privința parcărilor nu vei întâmpina dificultăți. Multe hoteluri au locul de parcare inclus în prețul camerei.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.