Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Tours cu Skyscanner

sixt
eury
avis
alam
budg
nanl

Închiriere auto din aeroportul Tours

Toate informațiile sunt valabile în iulie 2015 și se pot schimba

Ideală pentru vizitarea cât mai multor zone interesante din apropierea orașului Tours este o mașină pe care puteți să o închiriați direct de pe aeroportul din Tours. Skyscanner vă oferă posibilitatea căutării și rezervării unei mașini direct de la aeroportul Tours prin intermediul opțiunii sale dedicate în totalitate acestui subiect.

De unde să închiriezi mașină din aeroportul Tours

La aeroportul din Tours există un număr de patru companii de închiriat mașini de renume internațional: AVIS, Citer, Europcar și Hertz. Birourile acestora se află în fața terminalului aeroportului.

Benzinării lângă aeroportul Tours

Dacă la întoarcerea în aeroport trebuie să predați mașina cu aceeași cantitate de carburant pe care a avut-o la primire, este important să știți că veți putea alimenta la benzinăria Total care se află pe Bd. Abel Gance. Este indicat să alimentați mașina pentru a nu plăti în plus carburantul folosit atunci când predați mașina.

În apropierea aeroportului Tours

Aeroportul Tours Val de Loire se află la o distanță de 6 km de centrul orașului Tours. De la aeroport ieșiți pe Rue de l’Aeroport, iar la primul sens giratoriu ieșiți către Boulevard Abel Gance/ D801. Continuați pe acest drum până la primul sens giratoriu unde ieșiți către Rue Daniel Mayer. La al doilea sens giratoriu continuați pe Boulevard du Marechal Juin, treceți podul Mirabeau și apoi conduceți pe Avenue Andre Malraux. În mai puțin de 15 minute veți ajunge în centrul orașului.

Locații de vizitat

Tours

Tours este un oraș cu diverse obiective turistice, unele mai frumoase ca altele, pe care trebuie să le treceți neaparat în revistă: Piața Juares, Muzeul de Arte Frumoase, Centrul Istoric și Piața Plumereau sunt printre punctele turistice cele mai căutate.

Blois

În apropierea orașului Tours, există o mulțime de orașe pe care le puteți vizita cu mașina dumneavoastră închiriată, iar Blois este unul dintre acestea. Aflat la 65 km depărtare de Tours, veți avea la dispoziție două rute pentru a ajunge la destinație : E60 și E5. Blois este un orășel care se face plăcut încă de la primul contact. Aici puteți vizita Casa Magiei Robert-Houdin, Castelul Blois, Centrul Istoric și bisericile Notre-Dame-de-la-Trinite și St. Nicolas. Dacă tot ați ajuns în această zonă, ar fi păcat să nu bifați pe lista obiectivelor turistice vizitate si catedrala St. Louis.

Angers

Cu o serie de monumente și obiective turistice, nici orașul Angers nu se lasă mai prejos. Așteptările dumneavoastră vor fi întrecute de îndată ce ajungeți în acest oraș. Aflat pe ambele maluri ale râului Maine, orașul Angers are un farmec aparte și este o locației căutată de către turiști de pretutindeni.
Din Tours va trebui să conduceți 126 km, însă drumul nu va dura mai mult de o oră și 15 minute. Pentru a ajunge în Angers din Tours trebuie să parcurgeți ruta E60, iar mai apoi veți intra pe A85. Dacă luați in considerare orașul Angers ca urmatoarea destinație, trebuie să știți ca pe autostradă se percepe o taxă de 9,6 euro.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.