Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Palermo cu Skyscanner

Închiriere auto din aeroportul Palermo

Toate informațiile sunt valabile în Iunie 2015 și se pot schimba

Dacă doriți să petreceți câteva zile în capitala Siciliei, să vă plimbați prin parcurile naturale din această regiune sau poate să ajungeți chiar și în Catania, nimic nu este mai potrivit decât închirierea unei mașini pentru a vă deplasa dintr-o parte în alta. Skyscanner vine în ajutorul dumneavoastră cu opțiunea sa de închiriat mașini.

De unde să închiriezi mașină în aeroportul Palermo

La aeroportul Palermo există un număr de patru companii de închiriat mașini: Avis, Europcar, Hertz și Autoeuropa. Birourile acestora se află în zona de Sosiri a aeroportului.

Benzinării lângă aeroportul Palermo

Dacă trebuie să predați mașina cu aceeași cantitate de carburant cu care ați preluat-o este important să știți că există o benzinărie foarte aproape de aeroport, pe Via Finainta. O altă benzinărie tot în apropierea aeroportului se află pe Strada Statale 113 Ovest. Puteți plăti atât cash, cât și cu cardul. Moneda care se folosește în Italia este euro.

În apropierea aeroportului Palermo

La 32 km de aeroport se află orașul Palermo, capitala Siciliei. Pentru a vă putea plimba pe jos va trebui să lăsați mașina parcată în locuri destinate parcării. În centrul orașului poate fi dificil de găsit parcare, dar nu imposibil. Dacă parcați în zonele de parcare evidențiate prin linia albastră, trebuie să vă achiziționați un tichet de parcare. Pentru o oră de parcare se plătește 1 euro. Tichetele de parcare se pot cumpăra din baruri, tutungerii sau chiar și magazine. Tichetele trebuie puse la vedere pe bordul mașinii. Puteți să vă încercați norocul și în Piazza Marina, în centrul orașului vechi. Aveți șanse mari să găsiți parcare aici mai ales dacă este o zi de luni sau duminică. O altă parcare se află în Piazza Ungheria, iar dacă reușiți să găsiți un loc de parcare aici veți fi foarte aproape de principalele obiective turistice ale orașului. Pentru o oră se plătește 1,5 euro.

Locații de vizitat

Marsala

Pentru iubitorii de vinuri, regiunea Marsala este o adevărată comoară. Trebuie neapărat să conduceți până aici și să degustați sortimentele de vinuri din această regiune. Din Palermo aveți de condus 130 km până în Marsala și aveți mai multe opțiuni în ceea ce privește ruta. În drumul dumneavoastră vă puteți opri și prin Alcamo sau să faceți un ocol și să ajungeți și în Trapani.

Lacul Garcia

La 70 km în partea de sud de Palermo puteți ajunge la Lacul Garcia pe SS624, iar dacă o să doriți să ajungeți și mai în sud, puteți continua pe SS188bis și apoi pe E931.

Catania

O excursie trebuie rezervată pentru Catania. Este cel de-al doilea oraș ca mărime din Sicilia, iar impunătorul vulcan Etna care se află lângă Catania atrage un număr foarte mare de turiști. Dacă decideți să ajungeți și în Catania fiți pregătiți să conduceți aproape 3 ore, deoarece distanța este de 230 km, dacă punctul de plecare este Palermo. Puteți bineînțeles să vă opriți pe drum, să faceți pauze binemeritate și să descoperitți și alte orașe.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.