Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Rabat cu Skyscanner

eury
sixt
nanl
erac
budg
avis

Închirieri auto la Aeroportul Internațional Rabat Sale

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 august 2015

Fie că plănuiești un city-break în capitala Rabat sau un concediu prelungit pe teritoriul Marocului, cu Skyscanner găsești cele mai bune mașini de închiriat la Aeroportul Internațional Rabat.

Unde se poate închiria o mașină la Aeroportul Rabat

Cu ajutorul unei mașini închiriate direct de la aeroport ai ocazia să admiri frumusețile regiunii în ritmul tău, fără să depinzi de vreun program fix. La Aeroportul Rabat au birouri următoarele companii de închirieri auto: Budget, Hertz, Avis, France Car, Location Auto, E.Boking Car, Air Car, Rabat Cartour și Marloc. Rezervarea mașinii poate fi efectuată și online pentru a economisi timp și bani.

Unde se poate alimenta în apropierea Aeroportului Rabat

În funcție de contractul încheiat cu compania de închirieri, e posibil ca la returnare mașina să aibă nevoie de un plin făcut. De asemenea, după închirierea mașinii poți avea nevoie de o stație pentru alimentare.
Vis-a-vis de aeroport se află o stație de alimentare Afriquia. De asemenea, înspre capitală se află o stație Total pe șoseaua Hassan II (N6).

Drumurile și regulile de circulație din regiune

Maroc are o infrastructură a drumurilor bine întreținută și în plină dezvoltare. Aeroportul este bine semnalizat și conectat la rețeaua de drumuri din regiune. În apropierea aeroportului se află drumul național N6, unul dintre principalele drumuri din țară deoarece conectează estul cu vestul și trece prin câteva orașe importante. La est de aeroport se află autostrada A1 Rabat-Tangier și conectează capitala cu nordul țării.

Cum se ajunge la destinație

Mai jos vei găsi câteva informații despre cum să ajungi la cele mai cunoscute destinații de la Aeroportul Internațional Rabat.

Rabat

Capitala Marocului este una dintre cele mai populare destinații de vacanță din lume, cu milioane de vizitatori în fiecare an. Cele mai importante zone ale orașului sunt Medina, Hassan și Oudayass, cu nenumărate atracții și oportunități.
Drumul de la aeroport durează puțin peste 20 de minute pe șoseaua Ain Houalla. Deși sunt numeroase locuri de parcare pe străzile orașului, Rabat poate deveni destul de aglomerat în special în orele de vârf, de aceea e recomandat ca la rezervarea camerei de hotel să incluzi și locul de parcare.

Casablanca

Casablanca poate fi denumită capitala comercială a Marocului, este un oraș-port a cărui economie se bazează în principal pe importul și exportul diverselor produse. Este un oraș plin de viață, cu nenumărate atracții turistice. Printre cele mai importante obiective se numără Moscheea lui Hassan al II-lea și orașul vechi Medina. Casablanca oferă vizitatorilor săi nenumărate oportunități de shopping, iar restaurantele au o gamă variată de preparate marocane cu influențe franceze și spaniole.
Casablanca se află la sud de aeroport, iar drumul cu mașina durează aproximativ o oră și 20 de minute pe autostrada A3. Este recomandat ca la rezervarea camerei de hotel să incluzi și locul de parcare.

Kenitra

Kenitra este un oraș-port atractiv în rândul turiștilor datorită plajei Mehdia care se întinde pe o suprafață imensă și este una dintre cele mai frumoase de pe malul Oceanului Atlantic.
Kenitra se află la nord de aeroport, iar drumul cu mașina durează aproximativ 40 de minute pe autostrada A1. În oraș există suficiente locuri de parcare cu taxă, cât și spații special amenajate.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.