Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Rennes cu Skyscanner

Închiriere auto din aeroportul Rennes

Toate informațiile sunt valabile în Iunie 2015 și se pot schimba

Fie că doriți să vizitați orașul Rennes din nord - vestul Franței, să vizitați regiunea Bretania sau să ajungeți chiar și prin Paris, cu Skyscanner puteți să închiriați mașina de care veți avea atâta nevoie pe durata concediului dumneavoastră, pentru a vă putea deplasa cu ușurință de la o locație la alta.

De unde să închiriezi mașină în aeroportul Rennes

La aeroportul din Rennes există un număr de cinci companii de închiriat mașini: Avis, Europcar, Hertz, Enterprise și Sixt. Birourile acestora se află în terminalul clădirii, în holul din zona Sosiri.

Benzinării lângă aeroportul Rennes

După ce părăsiți aeroportul și vă îndreptați către orașul Rennes pe drumul D177, la mai puțin de 3 km de aeroport veți găsi o benzinărie în zona de servicii Carrefour Market Saint - Jacques - De - La - Lande. Dacă alegeți ruta D837, veți avea la dispoziție două benzinării, imediat după de intrați pe acest drum din direcția aeroportului. Acestea sunt Chatillion și Sarl Jade.

În apropierea aeroportului Rennes

Orașul Rennes se află la 8,6 km de aeroport, iar distanța o veți parcurge în aproximativ 20 minute în funcție de trafic. Rennes se află în regiunea Bretania și dispune de o varietate de puncte de interes pentru turiști. Dacă însă nu aveți în plan să vizitați orașul, puteți să alegeți să conduceți pe E 50 prin partea de sud a orașului sau E3 în partea de nord, pentru a nu fi prinși în traficul din oraș.

Locații de vizitat

St. Malo

Saint Malo este un port istoric aflat la nord de aeroportul din Rennes. Puteți ajunge aici dacă veți conduce pe drumul D137, iar drumul nu durează mai mult de o oră, distanța fiind de 69 km. Acest port este unul cochet, iar de aici pleacă feriboturi către localitatea sudică din Anglia, Plymouth. Orașul are un aer de vacanță și merită să faceți o excursie până aici.

Nantes

Dacă ajungeți la Nantes pe drumul E3/N137 veți intra în oraș prin partea de nord a acestuia. Nantes se află la sud de Rennes, la o distanță de 113 km, pe care datorită condițiilor bune ale drumurilor din Franța, puteți să îi parcurgeți în mai puțin de oră și 20 minute. Nantes are o mare varietate de obiective turistice, precum Grădina Botanică, Castelul Ducilor, muzee sau biserici.

Din Nantes puteți ajunge foarte rapid în Parcul Regional Natural Briere. Aflat la o distanță de 70 km în partea de nord - vest de Nantes, parcul oferă peisaje relaxante și este o bună modalitate de a vă rupe de nebunia din orașe. Drumul până aici este ușor, iar din Nantes trebuie să urmăriți E60.

Paris

Cu toate că se află la 3 ore distanță de Rennes, pe drumul E50, Parisul este acel tip de capitală care nu are cum să vă plictisească și reușește să vă cucerească de fiecare dată când o vizitați. Cu mașina pe care ați închiriat-o și pe care o aveți la dispoziție, puteți să ajungeți chiar și în Paris. Nu este recomandat să mergeți până în zona centrală cu mașina deoarece traficul poate să vă dea bătăi de cap. Puteți lăsa mașina parcată în parcările din oraș, iar pentru o oră veți plăti între 1 și 2 euro.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.