Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Dinard cu Skyscanner

eury
sixt
hert
alam
avis
erac

Închirieri auto la Aeroportul Dinard-Pleurtuit-Saint-Malo

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 iunie 2015

Cu ajutorul unei mașini aveți posibilitatea de a explora frumusețile regiunii Bretania. Cu Skyscanner găsiți cele mai bune mașini de închiriat la Aeroportul Dinard.

Unde se poate închiria o mașină în Aeroportul Dinard

Închirierea unei mașini poate fi soluția ideală deoarece puteți să vă faceți propriul program fără să depindeți de mijloacele de transport în comun. La Aeroportul Dinard se află patru companii de închirieri auto: Avis, Europcar, Hertz și Enterprise. Toate birourile companiilor se află în incinta aeroportului.

Unde se poate alimenta în apropierea Aeroportului Dinard

La închirierea mașinii e posibil să aveți nevoie de o benzinărie pentru alimentare. De asemenea, în funcție de contractul încheiat cu compania de închirieri, va trebui să returnați mașina cu plinul făcut.
Dacă la ieșirea din aeroport o luați spre sud pe drumul D64, după aproximativ 5 minute veți găsi pe partea stângă un supermarket U care are și stație de benzinărue. Dacă vă îndreptați spre nord, la doar 4 minute de aeroport se află o stație Avia Dinard. Porniți pe D64, virați dreapta pe Mon Repos, iar la primul sens giratoriu ieșiți pe partea stângă.

Drumurile și regulile de circulație din regiune

Aeroportul deservește toate zonele din departamentul Ille-et-Vilaine și se află aproape de coasta nordică a Bretaniei. Semnele de circulație din regiune sunt ușor de urmat, iar aeroportul poate fi accesat de pe câteva drumuri naționale și autostrăzi din apropiere. Principala cale de acces este drumul D64, apoi D266, D168 și drumul N176, care conectează aeroportul cu orașele și regiunile din sud.

Cum se ajunge la destinație

Mai jos veți găsi câteva informații despre cum să ajungeți la câteva dintre cele mai populare destinații din regiune.

Dinard

La nord de aeroport se află Dinard, o stațiune cochetă cu aer medieval și plaje frumoase. Apa turcoaz, arhitectura clădirilor și oportunitățile de shopping sunt doar câteva dintre motivele pentru care Dinard poate fi locul perfect pentru câteva zile de vacanță.
Dinard se află la o distanță de 10 minute de aeroport. După ce ieșiți din aeroport, conduceți pe drumul D64, apoi o luați la dreapta pe D168. La al doilea sens giratoriu luați a doua ieșire pe drumul D266, care vă va duce direct în centrul orașului.

Dinan

La sud de aeroport se află Dinan, un orășel fermecător. Străzile pietruite, portul sau galeriile de artă fac din Dinan locul ideal pentru câteva zile de relaxare. Drumul de la aeroport durează puțin peste 15 minute. Indicatoarele vă vor ghida pe drumul D266 de pe care ieșiți la primul sens giratoriu și o luați pe drumul D766. După aproximativ 5 km e un sens giratoriu din care ieșiți pe drumul N176 și continuați pe acesta pentru a ajunge la destinație. Nu veți întâmpina probleme în ceea ce privește parcarea, totuși e recomandat să includeți locul de parcare la rezervarea camerei de hotel.

Saint-Malo

Acest oraș-port din nordul Bretaniei este o atracție pentru turiști de peste tot. Străzile pietruite, citadela și arhitectura clădirilor dau orașului un farmec medieval aparte, iar plajele întinse cu nisip alb și restaurantele cochete fac din Saint-Malo o stațiune ideală de vacanță.
Drumul de la aeroport durează 20 de minute. După ieșirea din aeroport, o luați spre nord pe D64, drum care virează la dreapta și devine D168. Continuați pe acest drum, iar după ce treceți podul, ieșiți de pe acest drum, apoi continuați pe D201 pentru a ajunge la destinație.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.