Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Dinard cu Skyscanner

Închirieri auto la Aeroportul Internațional Dubai

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 iunie 2015

Cu Skyscanner găsiți cele mai bune mașini de închiriat la cel mai aglomerat aeroport din lume, Aeroportul Internațional Dubai.

Unde se poate închiria o mașină în Aeroportul Dubai

12 companii de închirieri auto au birouri în incinta Aeroportului Dubai, la fiecare dintre cele trei terminale. Acestea sunt: Europcar, Avis, Budget, Sixt, Al Wefaq, Diamond lease, Dollar, Hertz, National, Fast, Thrifty și Payless. Puteți efectua rezervarea din timp pentru ca mașina să vă aștepte deja la sosire. În plus, economisiți timp și bani.

Unde se poate alimenta în apropierea Aeroportului Dubai

În funcție de contractul încheiat cu compania de închirieri, e posibil să aveți nevoie de un plin făcut la returnarea mașinii. De asemenea, puteți avea nevoie de o stație de alimentare la închirierea mașinii. Nimic mai simplu deoarece la aeroport și în împrejurimi sunt nenumărate benzinării pe ambele sensuri de mers, în toate direcțiile. Majoritatea stațiilor au program non-stop, iar prețul carburantului este foarte mic.

Drumurile și regulile de circulație din regiune

Dubai are o rețea de drumuri bine pusă la punct, iar aeroportul este bine conectat la drumurile din regiune. Șoselele și bulevardele sunt de cea mai bună calitate și au 6, 8 sau chiar și câte 10 benzi pe sensul de mers. De asemenea, sunt bine semnalizate de indicatoarele bilingve. În apropierea aeroportului se află autostrada E11, care este cel mai lung drum din Emiratele Arabe Unite și care se întinde pe toată coasta Golfului Persic.

Cum se ajunge la destinație

Mai jos veți găsi informații despre cum să ajungeți la câteva dintre cele mai populare destinații din apropierea Aeroportului Internațional Dubai.

Dubai

Dubai este un loc care abundă în extravaganță și inovație. Clădirile ultramoderne, mașinile luxoase sau magazinele designerilor celebri sunt doar câteva dintre aspectele pentru care Dubai este o destinație futuristă și unică care merită vizitată cel puțin o dată.
La ieșirea din aeroport urmați indicatoarele spre Dubai. Intrați pe drumul D70, apoi pe E11 pentru a ajunge la destinație. O porțiune din acest drum este cu taxă. Drumul durează în jur de 10 minute. Pentru că Dubai este un oraș aglomerat, e indicat ca la rezervarea camerei de hotel să includeți și locul de parcare.

Sharjah

Sharjah are multe lucruri de oferit vizitatorilor săi de toate vârstele, de la muzee sau centre de agrement și până la cele mai cochete magazine. O vacanță în acest loc poate deveni o experiență de neuitat.
Sharjah se află la nord de aeroport, iar drumul cu mașina durează în jur de 20 de minute. După ce ieșiți din aeroport, vă încadrați pe drumul Sheikh Mohammed Bin Zayed. Indicatoarele vă vor semnaliza ieșirea la dreapta spre Sharjah, pe drumul Al Dhaid (E88). Multe dintre parcările private au tarife destul de mari, de aceea e recomandat ca la rezervarea camerei de hotel să includeți și locul de parcare.

Ajman

Deși Ajman este cel mai mic dintre Emiratele Arabe, acest loc se poate lăuda cu plaje întinse cu un nisip alb fin, cu insula Seneyah sau cu situl arheologic Al-Dur. Drumul de la aeroport durează aproximativ 30 de minute. După ce ieșiți din aeroport intrați pe drumul Sheikh Mohammed Bin Zayed pe care mergeți până când indicatoarele vă semnalizează ieșirea spre Ajman, pe podul Sheikh Ammar. În privința parcărilor este indicat ca la rezervarea camerei de hotel să includeți și locul de parcare.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.