Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Santander cu Skyscanner

Închiriere auto din aeroportul Santander

Toate informațiile sunt valabile în Iunie 2015 și se pot schimba

Indiferent că doriți să aveți parte de un concediu relaxant pe plajele din Santander, să vizitați vestitele peșteri Altamira sau să vă plimbați pe coasta de nord a Cantabriei, cu Skyscanner puteți să închiriați mașina de care aveți nevoie pe durata concediului direct de pe aeroportul din Santander. Faceți rezervarea online, iar la aeroport nu trebuie decât să vă prezentați cu documentele la biroul companiei de închiriat mașini și să preluați mașina pe care ați rezervat-o.

De unde să închiriezi mașină în aeroportul Santander

La aeroportul din Santander există un număr de patru companii de închiriat mașini: Avis, Enterprise, Europcar și Hertz. Birourile acestora se află în terminalul aeroportului.

Benzinării lângă aeroportul Santander

Dacă trebuie să returnați mașina cu aceeași cantitate de carburant cu care ați preluat-o, atunci trebuie să știți că înainte de intrarea la aeroport, pe drumul S-10 se află benzinăria Campsa. Puteți opri aici și alimenta înainte de a preda mașina.

În Spania limita de viteză pe autostradă este de 120 km/h, iar pe drumurile care au mai multe benzi pe sens, limita este 100 km/h. Toți pasagerii mașinii trebuie să poarte centura de siguranță, în caz contrar riscați să luați amendă. Poliția vă poate amenda pe loc, iar dacă amenda este plătită în timp de 20 de zile, valoarea poate fi mai mică. Amenzile se pot contesta în termen de 15 zile de la primire.

În apropierea aeroportului Santander

Aeroportul Santander deservește orașul cu același nume, prin urmare este de înțeles că se află la o distanță destul de mică de acesta. 7,5 km aveți de condus de la aeroport și până în centrul orașului Santander. Orașul dispune de o mare varietate de obiective turistice pentru toate gusturile, însă trebuie să recunoaștem că majoritatea turiștilor vin în Santander pentru plajele sale deosebite. Parcare puteți găsi în apropiere de plajă, pe stradă sau în parcări amenajate care dispun de un număr mare de locuri de parcare. Nu uitați să vă plătiți tichet de parcare și să îl puneți la vedere pe bordul mașinii dacă parcați în stradă. În caz contrar riscați să primiți amenzi.

Locații de vizitat

Peșterile Altamira

Dacă sunteți pasionat de istorie și de civilizațiile care au trăit înaintea noastră, atunci trebuie să ajungeți la Peșterile din Altamira. Acestea sunt faimoase datorită picturilor preistorice aflate pe pereții peșterii. Din Santander aveți de condus 33 km pe drumul A-67.

Bilbao

La poalele munțiilor Pirinei, aproape de golful Biscaya și la o distanță de 100 km de Santander, veți avea posibilitatea să vizitați un oraș deosebit din acestă parte a Spaniei - Bilbao. Se află în top 10 orașe mari ale Spaniei, iar dacă sunteți atât de aproape de această locație, trebuie să o vizitați, chiar și pentru câteva ore. Din Santander puteți conduce pe drumul A-8 care urmărește linia de coastă, iar pauzele puteți să le faceți în diverse orășele de pe marginea apei.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.