Santander

16 ian. 2019 - 17 ian. 2019

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Santander se numără Hotel Nueva Plaza, Hotel San Millán și Chateau La Roca în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Santander, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Ce spun călătorii despre Santander?

9,8
Gurmanzi
9,7
Călători în familie
8,3
Iubitori de istorie
8,1
Iubitori de natură
6,7
Iubitori de artă şi design
Recenzii membri (13)
LosViajesDeMochilo
LosViajesDeMochiloSoria
07.08.2017

Excelente lugar para una escapadita rápida o para unas vacaciones más largas

Rich Carriero
Rich CarrieroLongmont
11.04.2017

Santander was the first town I visited in Spain, mainly because of a RyanAir flight from London that cost around $30. There are excellent beaches here and the people are very friendly, though they don't speak English. Near the port there is excellent seafood and the locals like to hang out in the courtyards drinking wine and talking.

David Eastin
David EastinSantander
06.01.2017

A great city in the north of Spain that has wonderful and expansive beaches surrounding the city. Come here to enjoy a great climate, laid back people, and, of course, the beaches!

Patricia
PatriciaMadrid
09.02.2014

Planificați o călătorie în Spania