Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Torino cu Skyscanner

Închiriere auto din aeroportul Torino

Toate informațiile sunt valabile în Mai 2015 și se pot schimba

Numeroase atracții turistice vă asteapă să le vizitați în Torino, chiar dacă acest oraș este cunoscut ca fiind unul industrial. Skyscanner vine în ajutorul dumneavoastră pentru închirierea unei mașini direct din aeroportul Torino, pentru a putea profita la maxim de perioada petrecută aici și pentru a reuși să acoperiți cât mai multe obiective turistice din această zonă.

De unde să închiriezi mașină în aeroportul Torino

Birourile companiilor de închiriat mașini sunt localizate în zona Sosiri de pe aeroportul Torino, dar și în parcarea etajată a acestuia. Companiile de la care puteți rezerva o mașină pe durata șederii dumneavoastră în Torino și care au birourile în aeroport sunt: Autoeuropa, Avis, Budget, Europcar, Hertz, Locauto, Maggiore și Sixt.

Benzinării lângă aeroportul Torino

Cea mai apropiată benzinărie după ce părăsiți aeroportul se află la 5,6 km în direcția orașului Torino, pe SP2 - Via Lanzo și este o benzinărie Esso.

În apropierea aeroportului Torino

De la aeroport sunt 20 km până în centrul orașului Torino. Poate că nu trebuie să ajungeți exact în centru, însă pentru a ajunge aproape de oraș trebuie să conduceți pe Str. Aeroporto, apoi SP2 și RA10.

În Italia limitele de viteză sunt următoarele: 50km/h în oraș, 90 km/h în afara orașelor și 120 km/h pe autostradă.

În orașe există zone unde parcarea poate fi limitată pe o anumită perioadă de timp. Aceste zone sunt de obicei semnalizate cu dungi albastre. Înainte de a parca mașina, asigurați-vă că vă aflați într-o zonă în care parcarea este permisă. Parcările pot fi gratuite la anumite ore și în zilele de duminică. Dacă nu ați parcat corespunzător sau perioada pentru care aveți tichet de parcare a expirat, riscați să primiți amendă.

Locații de vizitat

Lacul Como se află la o distanță de 205 km de Torino, dar pe autostradă parcurgeți această distanță în aproximativ două ore și jumătate, ceea ce nu înseamnă chiar așa de mult. Lacul Como este unul dintre cele mai vizitate lacuri de pe teritoriul Italiei. Pe malurile acestuia puteți admira diferite vile și pensiuni, unele mai frumoase decât altele. Lacul este de tip glaciar și oferă o priveliște superbă și un loc de recreere excelent pentru un concediu.

Genova

În partea de sud de Torino veți avea posibilitatea să vizitați Genova, un important oraș turistic datorită numărului mare de atracții pe care le oferă. Palatul Dogilor, Villa del Principe, Vechul Port, Farul din Genova sau Piața Ferrari sunt doar câteva dintre ele. Ca să ajungeți în Genova trebuie să conduceți pe E70 și în dreptul localității Alessandria să treceți pe E25.

Dacă nu doriți să plătiți taxă de autostradă, este indicat să setați sitemul de navigare al mașinii pentru a evita rutele care implică plată.

Milano nu are nevoie de nicio descriere și în momentul în care ajungeți aici veți realiza ce câștigați sunteți. Este un oraș care nu trebuie ratat atunci când vizitați Italia. Se află la 140 km de Torino, ceea ce înseamnă o oră și jumătate de condus pe A4/E64. Această rută implică taxă de autostradă.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.