Hartă

Zboruri ieftine de la Dublin la Cluj-Napoca

Informații zbor de la Dublin la Cluj-Napoca

Cel mai economic preț dus-întors luna trecută

325 lei

Companie aeriană cu zboruri directe

1

Zboruri pe săptămână

2

Durată medie zbor, distanță totală 2242 kilometri

3h 10min

Cluj-Napoca

1 aeroport

Întrebări frecvente

Există un aeroport în Cluj-Napoca: Cluj-Napoca.
Cel mai bun preț găsit pe Skyscanner pentru un zbor de la Dublin la Cluj-Napoca este 325 lei. Acesta a fost găsit agregând diferiți operatori și este cel mai mic preț pentru întreaga lună.
3h 10min este durata medie de zbor de la Dublin la Cluj-Napoca.
Există o companie aeriană care zboară direct de la Dublin la Cluj-Napoca.
Există 2 zboruri pe săptămână de la Dublin la Cluj-Napoca în august.

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 noiembrie 2015

 

Dublin – Cluj-Napoca

            Aeroportul Dublin este aeroportul principal al Irlandei și hub-ul principal al companiilor aeriene Aer Lingus și Ryanair. Este unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi europene și oferă zboruri spre cele mai importante destinații din Europa și America. Printre cele mai importante companii aeriene care operează zboruri de la Aeroportul Internațional Dubin se numără Lufthansa, British Airways, Iberia, Turkish Airlines, Germanwings, Air Baltic sau Blue Air.

            De la Aeroportul Dublin nu există zboruri directe spre Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj-Napoca. Cu toate acestea, există zboruri cu escală la București, în fiecare luni, marți, miercuri, sâmbătă și duminică. Compania aeriană Ryanair operează zboruri spre Cluj-Napoca cu escală la Milano, Veneția, Basel sau Londra. Check-in-ul poate fi efectuat și online. Totuși, e indicat să ajungi la aeroport cu o oră și jumătate înainte de zbor.

            Pentru a călători de la Dublin la Cluj-Napoca vei avea nevoie, pe lângă biletul de avion, de actul de identitate sau pașaport. Înainte de decolare te poți delecta la unul dintre restaurantele sau magazinele cu suveniruri din incinta aeroportului. De asemenea, ai acces la servicii bancare, schimburi valutare sau internet wireless.

            După ce aterizezi la Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj, vei avea nevoie de un mijloc de transport pentru a ajunge în oraș. Aeroportul se află la o distanță mică de centrul orașului, astfel drumul va dura puțin peste 10 minute, indiferent de opțiunea aleasă. La ieșirea din aeroport se află o stație de autobuz, iar drumul cu linia de transport în comun 8 va dura în jur de 20 de minute. Există taxiuri în zona de sosiri, iar un drum până în centrul orașului costă aproximativ 15 lei. Dacă dorești să-ți organizezi călătoria în ritmul tău, fără a depinde de mijloacele de transport în comun, poți închiria o mașină direct de la aeroport.

            În această perioadă a anului temperaturile sunt asemănătoare atât la Dublin cât și în Cluj-Napoca. Diferența de fus orar dintre cele două locații este de două ore, astfel ora locală a Dublinului este cu două ore în urma celei din Cluj-Napoca.

            Cluj-Napoca este un oraș în plină dezvoltare și o destinație din ce în ce mai populară. Este un oraș foarte accesibil pentru toate buzunarele și mult mai ieftin în comparație cu capitala Irlandei. Astfel, dacă dorești să servești masa în oraș, vei plăti în jur de 20 de lei. Mijloacele de transport în comun sunt mai mult decât accesibile. Prețul unui bilet pentru o călătorie cu autobuzul sau tramvaiul este de 2 lei, iar tariful pentru 1 kilometru cu taxiul este de 2,25 lei. O altă veste bună pentru împătimiții de shopping este că articolele vestimentare au prețuri reduse față de cele din Dublin. 

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.