Hartă

Zboruri ieftine de la Londra la Melbourne

Cele mai bune oferte last minute de zboruri

Vă simțiți spontan? Nu este niciodată prea târziu să rezervați o călătorie. Iată selecția noastră cu cele mai bune zboruri last minute către Melbourne...
Doar cele mai mici preţuri orientative. Găsite în ultimele 14 zile.

Informații zbor de la Londra la Melbourne

Cel mai economic preț dus-întors luna trecută

2.352 lei

Companii aeriene cu zboruri directe

0

Durată medie zbor, distanță totală 16896 kilometri

21h 15min

Cea mai populară companie aeriană luna trecută

Qantas

Melbourne Tullamarine, Melbourne Avalon și Melbourne Essendon

3 aeroporturi

Întrebări frecvente

Există 3 aeroporturi în Melbourne: Melbourne Tullamarine, Melbourne Avalon și Melbourne Essendon.
Cel mai bun preț găsit pe Skyscanner pentru un zbor de la Londra la Melbourne este 2.352 lei. Acesta a fost găsit agregând diferiți operatori și este cel mai mic preț pentru întreaga lună.
21h 15min este durata medie de zbor de la Londra la Melbourne.
Nu există companii aeriene care zboară direct de la Londra la Melbourne.

Londra – Melbourne

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 martie 2016

 

Pe ruta Londra – Melbourne nu există zboruri directe. Cu toate acestea, două dintre aeroporturile londoneze oferă zboruri spre Melbourne cu o escală. De la Aeroportul Gatwick zboară avioanele companiilor Emirates și Qantas cu escală la Dubai. De la Aeroportul Heathrow există mai multe zboruri operate de companiile China Southern (escală la Guangzhou), China Eastern (escală la Shanghai), Royal Brunei (escală la Bandar Seri Begawan), Vietnam Airlines (escală la Ho Chi Minh), Philippine Airlines (escală la Manila), Malaysia Airlines (escală la Kuala Lumpur), Singapore Airlines (escală la Singapore), Thai Airways (escală la Bangkok), Air China (escală la Beijing), Cathay Pacific (escală la Hong Kong).

Companiile Emirates și Qantas oferă zboruri cu escală la Dubai, Etihad Airways și Virgin Australia au zboruri cu escală la Abu Dhabi. British Airways are zboruri cu escală la Singapore sau Hong Kong, iar American Airlines și United Airlines cu escală la Los Angeles. Qatar Airways zboară spre Melbourne cu escală la Doha, iar Air New Zealand face escală la Auckland.

Toate zborurile au ca destinație Aeroportul Melbourne, cunoscut și sub denumirea de Aeroportul Tullamarine. Centrul orașului se află la o distanță de 23 de kilometri de aeroport. Pentru a ajunge în Melbourne, poți opta pentru călătoria cu autobuzul, taxiul sau poți închiria o mașină. Dacă optezi pentru autobuz, e bine de știut că stația se află la Terminalul 1. Liniile care circulă spre Melbourne sunt 478, 479, 482 și 901. Dacă optezi pentru taxi, vei observa că acestea se află la ieșirile din toate cele patru terminale ale aeroportului. În cazul în care dorești să închiriezi o mașină, o poți face la parterul Terminalelor 1, 2 sau 3, unde se află birourile companiilor Avis, Budget, Europcar, Hertz, Thrifty și Redspot.

Diferența de fus orar dintre cele două locații este de nouă ore, astfel ora locală a Londrei este cu nouă ore în urma celei din Melbourne. În schimb, vremea este asemănătoare în cele două orașe.

Deși Melbourne este al doilea oraș ca mărime din Australia și are un nivel de trai ridicat, este un oraș mai accesibil decât Londra în ceea ce privește costurile și prețurile practicate. Mai jos vei găsi câteva informații utile care te vor ajuta în călătoria pe care urmează să o ai.

Moneda națională a Australiei este dolarul australian. Dacă vrei să servești masa la un restaurant accesibil vei plăti în jur de 12 dolari australieni. Costul unui bilet de călătorie cu un mijloc de transport în comun este de 3,78 dolari. Dacă vrei să folosești taxiul, e bine de știut că prețul de pornire este 4 dolari și tariful pe kilometru este de 1,64 dolari. Dacă ai închiriat o mașină la aeroport, vei avea nevoie de o stație de benzinărie pentru a alimenta. În Melbourne litrul de benzină costă 1,30 dolari australieni.

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.