Hartă

Zboruri ieftine de la Roma la Londra Luton

Cele mai bune oferte last minute de zboruri

Vă simțiți spontan? Nu este niciodată prea târziu să rezervați o călătorie. Iată selecția noastră cu cele mai bune zboruri last minute către Londra...
Doar cele mai mici preţuri orientative. Găsite în ultimele 14 zile.

Informații zbor de la Roma la Londra Luton

Cel mai economic preț dus-întors luna trecută

320 lei

Companie aeriană cu zboruri directe

1

Zboruri pe săptămână

3

Durată medie zbor, distanță totală 1481 kilometri

2h 45min

Cea mai populară companie aeriană luna trecută

Sun-Air

Londra Luton

1 aeroport

Întrebări frecvente

Există 6 aeroporturi în Londra: Londra Heathrow, Londra Gatwick, Londra Stansted, Londra Luton, Londra City Arp și Londra Southend.
Cel mai bun preț găsit pe Skyscanner pentru un zbor de la Roma la Londra Luton este 320 lei. Acesta a fost găsit agregând diferiți operatori și este cel mai mic preț pentru întreaga lună.
2h 45min este durata medie de zbor de la Roma la Londra Luton.
Există o companie aeriană care zboară direct de la Roma la Londra Luton.
Există 3 zboruri pe săptămână de la Roma la Londra Luton în ianuarie.

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 noiembrie 2015

Roma – Londra Luton

            Capitala Italiei are două aeroporturi: Aeroportul Leonardo da Vinci Fiumicino, care este folosit de cele mai mari companii aeriene și Aeroportul Ciampino. Companiile aeriene care operează zboruri directe de la Roma la Londra sunt EasyJet și Monarch, iar zborurile sunt de la Aeroportul Fiumicino cu destinația Londra Luton. De asemenea, companiile Norwegian și Ryanair oferă zboruri Roma - Londra Luton cu escală la Copenhaga. Biletul de avion poate fi cumpărat online, cu cât mai repede, cu atât mai ieftin.

            Zborurile directe sunt disponibile săptămânal, în fiecare luni, joi, vineri și duminică de la Aeroportul Fiumicino. Avioanele cu destinația Londra Luton decolează de la Terminalul 2 al Aeroportului Fiumicino.

            Atât Aeroportul Fiumicino cât și Aeroportul Londra Luton au magazine cu suveniruri, schimburi valutare și restaurante unde se poate servi masa. Pentru a putea călători de la Roma la Londra ai nevoie de actul de identitate sau de pașaport. Check-in-ul poate fi efectuat și online. Cu toate acestea, este indicat să ajungi la aeroport cu cel puțin o oră și jumtătate înainte de zbor.     

            După aterizarea la Aeroportul Luton vei avea nevoie de un mijloc de transport pentru a ajunge la Londra. La ieșire există numeroase autobuzuri care pornesc de la aeroport spre capitală din 15 în 15 minute. Biletul se plătește la urcarea în autocar și este cea mai ieftină și accesibilă variantă pentru a ajunge la destinație. Drumul până în Londra durează aproximativ o oră. Dacă dorești să vizitezi Londra în ritmul tău, fără a depinde de mijloacele de transport în comun, poți închiria o mașină direct din aeroport. Cele mai importante companii de închirieri auto internaționale au birouri în incinta aeroportului. Mașina poate fi ridicată din parcarea care se află chiar la ieșirea din aeroport.

            Diferența de fus orar dintre cele două capitale este de doar o oră, astfel ora locală a Londrei este cu o oră în urma celei din Roma. În această perioadă a anului, temperaturile sunt asemănătoare atât la Roma cât și la Londra.

            Londra este una dintre cele mai scumpe capitale europene, de aceea este bine să ai în vedere câteva aspecte care te pot ajuta în călătoria ta în capitala Regatului Unit. Dacă dorești să servești masa la restaurant, e bine să știi că prețurile variază între 10 și 20 de lire. Prețul unui bilet de călătorie pentru mijloacele de transport în comun este dublu față de cel din Roma. Taxiurile de asemenea au prețuri de două ori mai mari decât cele din capitala Italiei. Dacă dorești să faci shopping în Londra, e bine să știi că prețurile hainelor și încălțămintelor sunt mai mari decât cele din Roma. 

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.