Hartă

Bilete avion Bora Bora

Plaje cu nisip fin și alb, palmieri și ape turcoaz în Oceanul Pacific. Bungalouri dispuse chiar pe apă și acoperite cu stuf. Vacanță de vis, la mare, în Bora Bora!

De făcut

Atunci când te gândești la vacanța exotică la mare, de lux, dar totuși în natură, una din destinațiile care îți vin în minte trebuie să fie insula Bora Bora. Oricine a văzut măcar o dată poze cu bungalourile din această insulă, care seamănă cu niște colibe construite pe stâlpi de susținere, chiar în apă. Acest tip de construcție în mijlocul oceanului, este posibilă datorită faptului că insula este ocrotită în mod natural de o barieră de corali, ceea ce face ca apele lagunei să fie extrem de liniștite indiferent de agitația oceanului.

Bora Bora este supranumită „Insula Romantică” sau „Centrul Romantic al Universului” și este aleasă de multe cupluri ca destinație perfectă de nuntă. Peisajul liniștit al apelor puțin adânci este completat în mod magic de cele două vârfuri ascuțite ale vulcanilor inactivi Mount Pahia și Mount Otemanu, dar și de vegetația tropicală cu flori aromate de hibiscus și peștii viu colorați, care pot fi văzuți cu sutele în grădinile subacvatice de corali.

În afara admirării paradisului din propriul hotel sau de la bordul unui catamaran într-o excursie organizată pentru admirarea asfințitului, există și variante mai active de petrecere a timpului liber. Poți face scufundări de mică și mare adâncime pentru observarea faunei marine sau poți vâsli într-o canoe, prin lagună. Câteva agenții de profil de pe insulă oferă chiar și excursii subacvatice, pentru a hrăni rechinii!

Amatorii de viteză pot încerca schiul pe apă, bărcile cu motor sau ski jet-ul. Micii munți vulcanici te așteaptă și ei la o drumeție pe jos sau cu un vehicul 4x4 care îți va oferi senzații tari, pe terenul accidentat, plin de pante abrupte.

Bora Bora este și o destinație de shopping, în special dacă ești interesat de artă locală și internațională, parfumuri și uleiuri exotice sau celebrele perle de Tahiti.

Cum se poate ajunge acolo?

Singura modalitate de a ajunge în Bora Bora este avionul. Insula are un singur aeroport pe care aterizează mai multe curse zilnice, dinspre Tahiti.

Ce ar mai trebui să știi

Transportul public în Bora Bora este inexistent. Poți în schimb să închiriezi o bicicletă sau o mașină.

Temperatura medie lunară se situează între 23 și 30 de grade Celsius pe tot timpul anului. Aproape fiecare complex turistic de pe insulă oferă specificele bungalouri construite pe apă. Prețul acestora variază în funcție de condițiile oferite, începând de la cazare nepretențioasă și ajungând la un lux greu de imaginat.

Aveți o destinație de zbor flexibilă? Căutați aeroporturi din apropiere pentru economii mai mari.

Aeroporturi aproape de Bora Bora

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.