Hartă

  Aeroport Ajaccio

Dacă zbori de la sau către aeroportul Ajaccio sau doar pur și simplu trebuie să aștepți pe cineva care sosește la acest aeroport, află ce trebuie să știi despre el cu ajutorul website-ului nostru. Află informații utile despre aeroport, locații, vremea locală și detalii despre liniile aeriene care zboară către și de la aeroportul Ajaccio. Te poți folosi de hărțile de pe site-ul Skyscanner sau de clipurile video ca să te poți orienta cum să ajungi mai bine, mai ușor, mai repede la aeroportul Ajaccio.

Daca nu ți-ai luat deja bilete de avion pentru călătoria ta de la aeroportul Ajaccio, Skyscanner te poate ajuta să găsești oferte bune. Cu Skyscanner, poți să cauți zboruri ieftine de la aeroportul Ajaccio  pe lună sau chiar pe an. Dacă nu te-ai hotărât unde vrei să pleci, Skyscanner îți oferă o opțiune care te ajută să găsești bilete ieftine de avion către diverse destinații. Lasă necompletat spațiul pentru destinație și Skyscanner îți va afișa rezultate convenabile căutării pe care ai făcut-o.

Cu Skyscanner poți găsi și oferte avantajoase de cazare dacă vei căuta prin opțiunea "hoteluri" de pe pagina noastră. Skyscanner caută printre sute de hoteluri din lumea întreagă pentru destinația ta.

Serviciile Skyscanner de căutare, comparație și selecție sunt disponibile oricând, așa că te așteptăm să revii cât mai curând înapoi pe website-ul nostru pentru o nouă aventură.

Aeroporturile din zona Ajaccio:

 Ce companii oferă zboruri spre Ajaccio

 Detalii contact aeroport

Ajaccio Aeroport

Adresă:
BP 542,
F-20186 Ajaccio Airport,
Cedex,
FRANCE

Tel.:+33 (0)4 95235600
Fax:+33 (0)4 95235601

Site web:

Proprietar:
CCI d’Ajaccio et de la Corse du Sud

 Detalii locaţie

Longitudine:8° 48' 11'' E
Latitudine:41° 55' 27'' N
Cod IATA:AJA
Cod ICAO:LFKJ

 Locaţie aeroport

Google map

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.