Innsbruck

19 dec. 2019 - 20 dec. 2019

2 adulți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Innsbruck se numără Hotel Purner, Hotel Sonnhof și Austria Classic Hotel Heiligkreuz în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Innsbruck, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Innsbruck

începând de la 469 lei
începând de la 588 lei

Ce spun călătorii despre Innsbruck?

9,8
Iubitori de natură
8,6
Călători de aventură
8,1
Călători în familie
8,0
Iubitori de istorie
6,8
Excursionişti
Recenzii membri (61)
Maria Maria
Maria Maria
22.01.2019

The city is not what i expected (quite city in mountains) It is a little bit busy (august) not too much to see, BUT there is Nordkette cable car to Hafelekar (from center directly in mountains, with many stops, at the last there is the best mountains view)

Miquel Llobet
Miquel LlobetBarcelona
06.01.2018

Lovely Austrian city at the heart of the alps. Perfect for hikes and nature during the summer and some intense skiing in the winter. The town itself is very walkable, with lots of cute small streets in the old town - food selection is mostly Bavarian inspired cuisine but good restaurants overall. Great for a 2-3 day trip.

Dan
DanSanta Clara
09.08.2014

Innsbruck is basically lovely year round. There is plenty to do in the city and it also makes for a very convenient home back for day trips throughout the region.

Baxter Jackson
Baxter JacksonNizwa
06.01.2017

In any season, Innsbruck is simply gorgeous. In winter, it's a skiing paradise with the longest ski runs I've ever experienced in my life. In summer, it's the deepest green I've ever seen made all the more remarkable by the stunning, snow-covered alps in the background. Innsbruck will have you spinning in the hills singing the 'Sound of Music' guaranteed.

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este septembrie, cu o medie de 471 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Innsbruck este august, cu un preț mediu de 750 lei pe noapte.
Prețul mediu pentru un hotel în decembrie anul trecut a fost 562 lei pe noapte. Acesta este egal cu prețul mediu pe noapte observat în ultimele 12 luni.
În Innsbruck, temperatura medie estimată în decembrie este -0,2°C/31,6°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, iulie, cu o medie de 25,0°C/77,0°F. Cea mai friguroasă lună este ianuarie, cu temperaturi medii de -5,2°C/22,6°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Innsbruck este Innsbruck (INN) (4,39 km).

Planificați o călătorie în Austria