Hartă

Zboruri ieftine de la Cluj-Napoca la Sofia

Cele mai bune oferte last minute de zboruri

Vă simțiți spontan? Nu este niciodată prea târziu să rezervați o călătorie. Iată selecția noastră cu cele mai bune zboruri last minute către Sofia...
Doar cele mai mici preţuri orientative. Găsite în ultimele 14 zile.

Informații zbor de la Cluj-Napoca la Sofia

Cel mai economic preț dus-întors luna trecută

444 lei

Companii aeriene cu zboruri directe

0

Durată medie zbor, distanță totală 455 kilometri

3h 20min

Cea mai populară companie aeriană luna trecută

TAROM

Sofia

1 aeroport

Întrebări frecvente

Există un aeroport în Sofia: Sofia.
Cel mai bun preț găsit pe Skyscanner pentru un zbor de la Cluj-Napoca la Sofia este 444 lei. Acesta a fost găsit agregând diferiți operatori și este cel mai mic preț pentru întreaga lună.
3h 20min este durata medie de zbor de la Cluj-Napoca la Sofia.
Nu există companii aeriene care zboară direct de la Cluj-Napoca la Sofia.

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 ianuarie 2016

Cluj-Napoca – Sofia

Cel mai important aeroport din Transilvania, Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj-Napoca oferă zboruri zilnice spre principalele orașe din Europa. Câteva dintre companiile aeriene care operează zboruri de la aeroportul din Cluj-Napoca sunt Lufthansa, Wizzair, Blue Air sau Vueling.

Pe ruta Cluj-Napoca – Sofia nu există zboruri directe. Cu toate acestea, compania aeriană Tarom oferă zboruri spre Sofia cu escală la Aeroportul Otopeni din București, iar compania Lufthansa operază zboruri spre capitala Bulgariei cu escală la München. Există și alte zboruri operate de companii precum LOT, Alitalia sau Austrian Airlines, dar sunt fie cu mai multe escale, fie durata zborului durează prea mult.

Check-in-ul poate fi realizat online; cu toate acestea e indicat să ajungi la aeroport cu o oră și jumătate înainte de zbor. Pentru a putea călători de la Cluj-Napoca la Sofia vei avea nevoie, pe lângă biletul de avion, de actul de identitate sau pașaport. Înainte de decolare poți să vizitezi magazinele cu suveniruri și produse tradiționale românești din incinta aeroportului. De asemenea, ai acces la internet gratuit și te poți folosi de automatele de colectare a plăților cash, situate în Terminalul pasageri sosiri și Terminalul pasageri plecări.

Între cele două locații nu există diferență de fus orar, astfel ora locală din Cluj-Napoca coincide cu ora locală a Sofiei. În această perioadă a anului și temperaturile din cele două locații sunt asemănătoare.

După ce aterizezi la Aeroportul Sofia vei avea nevoie de un mijloc de transport pentru a ajunge în centrul capitalei, acesta aflându-se la o distanță de puțin peste 10 kilometri. Linia de metrou 1 conectează aeroportul cu centrul orașului și este disponibil zilnic începând cu ora 5:30 și până la miezul nopții. Stația de metrou se află în partea de est a Terminalului 2. De asemenea, liniile de autobuz 84 și 384 sunt disponibile zilnic, de dimineața și până seara târziu. Biletele pot fi achiziționate din aeroport, de la automatele speciale. Dacă dorești să-ți creezi propriul program fără a mai depinde de mijloacele de transport în comun, poți oricând închiria o mașină direct de la aeroport. Birourile celor mai cunoscute companii de închirieri auto sunt deschise zilnic în incinta aeroportului.

Capitala Bulgariei este o destinație cu prețuri mai ridicate decât cele din Cluj-Napoca. Mai jos vei găsi câteva informații utile privind costurile și prețurile din Sofia.

Prețul unei mese la un restaurant ieftin este de 10 leva, iar masa pentru două persoane la un restaurant nici prea ieftin, nici prea scump este de 40 leva. Prețul unei călătorii cu un mijloc de transport în comun este de 1 lev, iar dacă vrei să circuli cu taxiul, e bine de știut că prețul de pornire este de 0,79 lev, iar tariful pentru un kilometru este de 0,79 lev.

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.