Split

1 mar. 2020 - 2 mar. 2020

2 adulți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Split se numără Pietra Rossa, Prior Suites Split și Guest House Kala în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Split, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Split

începând de la 376 lei
începând de la 338 lei
începând de la 510 lei

Ce spun călătorii despre Split?

9,8
Iubitori de istorie
7,6
Excursionişti
7,6
Călători în familie
7,4
Călători de aventură
6,8
Iubitori ai vieţii de noapte
Recenzii membri (100)
Divna S
Divna S
18.06.2018

Split-roman ruller Dioklecian palace ruins

Stephen Schreck
Stephen SchreckQueenstown, New Zealand
22.07.2018

Dacă căutați o călătorie plăcută la sfârșit de săptămână de la Zagreb, încercați să vă îmbarcați într-o cursă de patru ore și jumătate până la Split. Split este un oraș pitoresc de pe coasta plin de piețe străine și mâncare. Vibe-ul orașului este relaxat - este un loc fenomenal de a sta în afara vinului, în timp ce luați în vedere. Cea mai importantă atracție a orașului este Palatul lui Dioclețian, care a fost construit pentru un împărat roman antic.

Alex
AlexNew York City
07.03.2018

Split is wonderful place to see in Croatia. I loved the coast and I would love to see it again. To be honest, I would definitely want to visit again this summer, but we are still not sure. Although, Split is a incredible city. The thing we liked the most was the famous Dioklecijan Palace, which is absolutely extraordinary. The tour guide explained us everything and we were fascinated with it. It belonged to the Romans Emperor which is super cool to listen and see. Although everything is kind of different there are still some thing left from that time. I recommend this place to everyone.

Hannu Kokko
Hannu KokkoHelsinki
22.06.2017

Split is great place to wander in June. Loads of historical buildings, restaurants, a maze of streets. Compact size, friendly people.

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este noiembrie, cu o medie de 264 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Split este iulie, cu un preț mediu de 734 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în februarie anul trecut a fost 401 lei pe noapte. Acesta este cu 6% mai mic decât prețul mediu pe noapte de 426 lei văzut în ultimele 12 luni.
În Split, temperatura medie estimată în februarie este 8,1°C/46,5°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, iulie, cu o medie de 30,4°C/86,7°F. Cea mai friguroasă lună este ianuarie, cu temperaturi medii de 3,2°C/37,8°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Split este Split (SPU) (12,05 km). Alte aeroporturi din apropiere includ: Bol (31,58 km)

Planificați o călătorie în Croaţia