Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Split cu Skyscanner

Închirieri auto la Aeroportul Split

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 iunie 2015

Fie că plănuiți o vacanță în Split sau câteva zile de relaxare pe Coasta Dalmației, cu Skyscanner puteți găsi cele mai bune mașini de închiriat la Aeroportul Split.

Unde se poate închiria o mașină în Aeroportul Split

Închirierea unei mașini poate fi soluția ideală deoarece puteți să vă faceți propriul program și traseu fără să depindeți de mijloacele de transport în comun. Există mai multe companii de închirieri auto la Aeroportul Split, iar birourile acestora se află în terminal, în zona de sosiri. Pe lângă cele mai cunoscute companii internaționale, se mai găsesc și Uni Rent, Nova sau Viator.

Unde se poate alimenta în apropierea Aeroportului Split

La închirierea mașinii e posibil să aveți nevoie de o benzinărie pentru a alimenta. De asemenea, în funcție de contractul încheiat cu compania de închirieri, probabil veți avea nevoie de un plin făcut la returnarea mașinii.
Aeroportul Split se află în imediata vecinătate a drumului național D8, pe care se află mai multe benzinării pe ambele sensuri. Una dintre cele mai bune opțiuni este stația de benzinărie Petrol, situată pe acest drum, la doar 5 minute de aeroport.

Drumurile și regulile de circulație din regiune

Aeroportul Split este bine conectat la drumurile din regiune, drumul național D8 trecând chiar prin fața acestuia. D8 face legătura între est și vest. La nord de aeroport se află Autostrada A1, cea mai lungă autostradă din Croația, conectează capitala Zagreb cu Split, al doilea oraș ca mărime din Croația. Pe lângă cele două orașe, autostrada face legătura cu celelalte orașe din țară, parcurile naționale și stațiunile de pe Coasta Adriatică.

Cum se ajunge la destinație

Mai jos veți găsi câteva informații despre cum să ajungeți la principalele atracții din regiunea Dalmația.

Split

Cel mai mare oraș din regiunea Dalmația, Split este un oraș care îmbină perfect cultura cu distracția. Străzile orașului păstrează și astăzi pereți, temple și piețe romane, iar barurile și restaurantele își așteaptă vizitatorii zi și noapte.
Drumul de la aeroport durează în jur de 30 de minute și este foarte ușor de accesat. După ce ieșiți din aeroport, o luați la dreapta spre est pe drumul Ivana Pavla II, iar mai apoi pe drumul D8 pentru a ajunge la destinație. În privința parcărilor puteți întâmpina dificultăți, mai ales pe perioada verii când orașul este mult mai aglomerat. De aceea, e recomandat să includeți și locul de parcare în prețul camerei de hotel.

Trogir

Iubitorii de istorie nu ar trebui să rateze Trogir, un adevărat oraș medieval împânzit de clădiri gotice, baroce și renascentiste. Fiind oraș-port cu deschidere la mare, este locul ideal și pentru câteva zile la plajă.
Trogir se află la doar 5 kilometri de aeroport. Ieșiți din aeroport spre sud-vest, iar apoi la primul sens giratoriu ieșiți pe Ul. kneza Trpimira pe care continuați până ajungeți la destinație.

Hvar

Hvar se află pe insula cu același nume și este o locație inedită și foarte atractivă pentru turiști de peste tot. Străzile pietruite, clădirile istorice și restaurantele cochete sunt doar câteva dintre motivele pentru care nu trebuie să ratați acest loc.
Drumul până la Hvar este interesant deoarece o porțiune de drum se parcurge cu feribotul. Toată călătoria până la destinație durează în jur de 2 ore. După ce ieșiți din aeroport vă îndreptați spre Split. Indicatoarele vă vor semnaliza stația de feribot. Luați feribotul spre Stari Grad pentru a ajunge la destinație.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.