Copenhaga

28 feb. 2020 - 29 feb. 2020

2 adulți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Copenhaga se numără Hotel Skt Petri, Copenhagen Island Hotel și First Hotel Mayfair în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Copenhaga, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Copenhaga

începând de la 576 lei
începând de la 690 lei
începând de la 1.255 lei

Ce spun călătorii despre Copenhaga?

9,8
Iubitori de natură
9,6
Iubitori de artă şi design
9,3
Iubitori de istorie
9,0
Gurmanzi
8,4
Călători în familie
Recenzii membri (298)
Rosie Jamison
Rosie Jamison
20.10.2019

V-aș recomanda pentru un design minunat în oraș! Poporul danez este grozav, foarte prietenos, se vorbește engleza oriunde am mers! Orice pasionat de dorințe le va plăcea plimbarea în jurul întregului oraș principal, ușor de făcut și ușor de găsit toate punctele principale de interes. Nu am găsit multă istorie sau mult mai mult de care ne-ar interesa, dar pentru alimente și pentru oricine merge pentru socializare și viață de noapte, aș spune că va fi minunat să vizitați

Alberto Rodriguez Aguilera
Alberto Rodriguez Aguilera
05.08.2019

Copenhaga, capitala Danemarcei, se află pe insulele de coastă din Zeelanda și Amager. Se conectează cu Malmo, în sudul Suediei, prin podul Öresund. În Indre By, centrul istoric al orașului, se află Frederiksstaden, un cartier rafinat din secolul al XVIII-lea, care găzduiește Palatul Amalienborg al familiei regale. În apropiere se află Palatul Christiansborg și Castelul Rosenborg din epoca Renașterii, înconjurat de grădini, care adăpostește bijuteriile coroanei.

B M
B M
25.03.2019

 Experiență frumoasă. Biblioteca este foarte frumoasă! Nyhavn trebuie să vadă

Nieves González
Nieves González
20.02.2019

Un oraș minunat unde te poți pierde. Perfect pentru a merge cu copiii, foarte confortabil de mers pe jos sau de biciclete. Un lux

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este februarie, cu o medie de 668 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Copenhaga este octombrie, cu un preț mediu de 1.278 lei pe noapte.
Prețul mediu pentru un hotel în februarie anul trecut a fost 1.033 lei pe noapte. Acesta este egal cu prețul mediu pe noapte observat în ultimele 12 luni.
În Copenhaga, temperatura medie estimată în februarie este 1,9°C/35,4°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, iulie, cu o medie de 22,6°C/72,7°F. Cea mai friguroasă lună este ianuarie, cu temperaturi medii de -0,5°C/31,1°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Copenhaga este Copenhaga (CPH) (8,60 km). Alte aeroporturi din apropiere includ: Copenhaga Roskilde (29,19 km) Malmö Sturup (52,80 km) Ängelholm Helsingborg (71,00 km)

Planificați o călătorie în Danemarca