Giza

14 apr. 2020 - 15 apr. 2020

2 adulți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Giza se numără Six -Bedroom Duplex Apartment In Adn Street, Mohandeseen, Pyramids Loft Homestay și Pyramids View Studios în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Giza, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Giza

începând de la 264 lei
începând de la 299 lei
începând de la 719 lei

Ce spun călătorii despre Giza?

9,8
Iubitori de istorie
9,0
Călători de aventură
7,0
Iubitori de artă şi design
7,0
Călători eco
Recenzii membri (37)
Kevin Picholo
Kevin PicholoFoster City
01.03.2017

We took a day trip from Cairo to Giza to see the Pyramids. The bus dropped us off at the gate and we hired a local guide / camel ride.

Paul And Lee O
Paul And Lee O
07.05.2015

Watch out for the vendors. They will rip you off if you let them. Do not get on a camel unless you know the price of getting on the animal and Getting OFF the animal!

Harold
HaroldBrooklyn
08.06.2013

Make no mistake, the pyramids and the Oberio here are fantastic. That said, Giza itself is a mess -- dirty and filled with touts. You need to watch your back a bit but, for the most part, the annoyances here are harmless humans and traffic.

Ramy Gizawy
Ramy GizawyCairo
08.03.2013

the place where the virgin mary stayed in her journey to egypt its amazing history

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este aprilie, cu o medie de 170 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Giza este iulie, cu un preț mediu de 264 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în aprilie anul trecut a fost 214 lei pe noapte. Acesta este cu 5% mai mic decât prețul mediu pe noapte de 225 lei văzut în ultimele 12 luni.
În Giza, temperatura medie estimată în aprilie este 21,2°C/70,1°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, iulie, cu o medie de 35,9°C/96,6°F. Cea mai friguroasă lună este ianuarie, cu temperaturi medii de 8,3°C/46,9°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Giza este Cairo (CAI) (20,23 km).

Planificați o călătorie în Egipt