Helsinki

3 mar. 2020 - 4 mar. 2020

2 adulți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Helsinki se numără Eurohostel, Hotel Indigo Helsinki-Boulevard și Holiday Inn Helsinki West - Ruoholahti în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Helsinki, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Helsinki

începând de la 490 lei
începând de la 725 lei
începând de la 1.069 lei

Ce spun călătorii despre Helsinki?

9,8
Iubitori de artă şi design
8,0
Călători eco
7,9
Iubitori de istorie
7,5
Călători în familie
7,3
Gurmanzi
Recenzii membri (134)
Anne Lowrey
Anne LowreySan Francisco
28.02.2019

Helsinki ma surprins cu adevărat cu cultura sa de cafea vibrantă, cu natura înconjurătoare și cu saună relaxantă. Recomand foarte mult vizitarea și se simte foarte sigur ca un călător solo de sex feminin.

Carolina Félix
Carolina Félix
11.12.2018

 Helsinki este un oraș uimitor, dar cea mai bună parte este sigur că împrejurimile sunt pline de natură. Suomenlinna și Seurasaari sunt mici insule din jurul orașului care au o frumusețe și o natură pură. dacă vrei să fii puțin adventor și să vezi sălbăticia ca și țările din nord, atunci tu o să faci

Leow Cheng Lam
Leow Cheng LamKlang
05.12.2018

Începem turul nostru prin centrul orașului, cu o vizită la Piața Senatului, flancată de Catedrala din Helsinki, Palatul Guvernului, Universitatea Helsinki și Biblioteca Națională. Apoi mergeți la Biserica Rock (Temppeliau kio) vizitați cea mai mare biserică ortodoxă din Europa de Vest: Catedrala ortodoxă Uspenski și dispuneți de un fotostop la monumentul artistic Sibelius.

Tyson Bramer
Tyson BramerLos Angeles
06.11.2017

Oarecum departe de drumul bătut al Europei, acest oraș nu ar trebui să fie ratat. Cu un amestec minunat de Europa și Rusia, acest oraș este o mare evadare din Europa continentală.

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este februarie, cu o medie de 562 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Helsinki este iunie, cu un preț mediu de 774 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în februarie anul trecut a fost 682 lei pe noapte. Acesta este cu 1% mai mare decât prețul mediu pe noapte de 673 lei văzut în ultimele 12 luni.
În Helsinki, temperatura medie estimată în februarie este -3,6°C/25,4°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, iulie, cu o medie de 22,1°C/71,8°F. Cea mai friguroasă lună este februarie, cu temperaturi medii de -6,6°C/20,1°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Helsinki este Helsinki Vantaa (HEL) (17,74 km).

Planificați o călătorie în Finlanda