Konstanz

17 ian. 2019 - 18 ian. 2019

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Konstanz se numără Zum Grünen Lindenbaum Z5B, Haus zum Dreifuss și FeWo Im Paradies în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Konstanz, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Ce spun călătorii despre Konstanz?

9,8
Iubitori de natură
7,4
Studenţi
Recenzii membri (11)
Stephen Bugno
Stephen BugnoAnchorage
07.02.2017

Beautiful city on the lake with a lovely intact old town. Residents seem to consider it one of the best places in Germany to live.

John H.
John H.Los Angeles
13.02.2013

The best thing about Konstanz is that it's a great walking city by a huge lake. The pedestrian areas are a great place to shop and walk along. Make sure to take a boat trip on the lake. My friends and I did a little paddle boat thing and I was brave (foolish) enough to dive in for a dip.

Matthias Hagemann
Matthias HagemannStuttgart
12.08.2013

Nice city to walk arround in the city and at the shore of the Bodensee

Sven Prasse
Sven PrasseKonstanz
01.02.2013

One of the best Places to live in central Europe

Planificați o călătorie în Germania