Parga

14 dec. 2018 - 15 dec. 2018

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Parga se numără Jiovanni, Agnanti Resort și Golden Bay Suites & Maisonettes în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Parga, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Ce spun călătorii despre Parga?

9,8
Călători eco
9,8
Călători în familie
7,5
Excursionişti
Recenzii membri (8)
travellerstree.net
travellerstree.net
25.07.2014

Nice little town on the lush Ionian coast. Too touristic for my taste. OK for a few days.

Liv Tiedemann
Liv TiedemannDrammen
06.01.2017

Beautiful and small city on the mainland of Greece. Perfect place to relax for families, friends or couples. Plenty of good restaurants.

Immy Hindle
Immy Hindle
06.01.2017

i abousolutly love Parga best city in Greece gorg food at resturants and friendly people hotels are good but you do get alot of gecos and bugs but its ok heheh lol xxxxx

Thanasis Poulis
Thanasis Poulis
12.07.2011

Planificați o călătorie în Grecia