Alghero

29 feb. 2020 - 1 mar. 2020

2 adulți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Alghero se numără Hotel Carlos V & SPA, Green Sporting Club Hotel și Hotel Catalunya în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Alghero, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Alghero

începând de la 235 lei
începând de la 1.338 lei
începând de la 742 lei

Ce spun călătorii despre Alghero?

9,8
Iubitori de istorie
9,3
Călători în familie
8,5
Iubitori de artă şi design
7,9
Iubitori de natură
7,3
Gurmanzi
Recenzii membri (33)
GianCi
GianCiMagliano Sabina
02.09.2017

Unul din Sardinia nu poate să nu se îndrăgostească, totul se întâmplă cu atâta spontaneitate, încât atunci când este timpul să pleci acasă, vrei să mai rămână ceva. În afară de bucătărie, pentru cei care iubesc gusturile rustice, rupte, Sardinia este locul pentru tine, puteți găsi orașe maritime splendide, precum Alghero și petreceți ceea ce vi se va părea cele mai frumoase ore din întreaga vacanță. Marea, soarele, noi parfumuri, turiști, oameni veseli, o evadare cu priveliști minunate asupra plajei și mării și plecarea acasă va părea o adevărată rușine. Loc ideal pentru familii, cupluri, backpackers. Costuri reduse, locuri minunate până la capăt.

Barbara Kossy
Barbara KossyMoss Beach
17.04.2017

Orașul vechi însuși, zidit și pe o plafonieră peste mare, a fost construit de spaniolii catalani. Este bine situat pentru călător, cu acces ușor la unele dintre cele mai frumoase drumeții, plaje (și apusuri de soare) din Sardinia, și siturile arheologice interioare și bisericile medievale. De asemenea, are un aeroport activ. Fantezia mea este să cumpăr o mică casă de vacanță în apropiere.

Jaak Treiman
Jaak TreimanLos Angeles
07.07.2019

A mildly grungy city with historic value and high tourist visibility. The Old City has charm. The rest of the city does not.

Monika Bilbija
Monika Bilbija
16.03.2019

The beaches and water very clean and nice.Italian people very polite as always.

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este decembrie, cu o medie de 321 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Alghero este august, cu un preț mediu de 590 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în februarie anul trecut a fost 413 lei pe noapte. Acesta este cu 1% mai mic decât prețul mediu pe noapte de 420 lei văzut în ultimele 12 luni.
În Alghero, temperatura medie estimată în februarie este 9,7°C/49,4°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, august, cu o medie de 31,1°C/88,0°F. Cea mai friguroasă lună este ianuarie, cu temperaturi medii de 4,7°C/40,5°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Alghero este Alghero (AHO) (8,55 km).

Planificați o călătorie în Italia