Kaga

29 aug. 2019 - 30 aug. 2019

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Kaga se numără Kaga Katayamazu Onsen Kasuikyo, Hotel Kikyou și 花つばき în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Kaga, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Kaga

începând de la 15.317 lei
începând de la 27.726 lei

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este mai, cu o medie de 444 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Kaga este septembrie, cu un preț mediu de 1.044 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în august anul trecut a fost 723 lei pe noapte. Acesta este cu 1% mai mic decât prețul mediu pe noapte de 732 lei văzut în ultimele 12 luni.
În Kaga, temperatura medie estimată în august este 27,2°C/81,0°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, august, cu o medie de 31,0°C/87,8°F. Cea mai friguroasă lună este februarie, cu temperaturi medii de 0,6°C/33,1°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Kaga este Komatsu (KMQ) (13,67 km).

Planificați o călătorie în Japonia