Madrid

27 feb. 2020 - 28 feb. 2020

2 adulți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Madrid se numără Ilunion Pio XII, City House Hotel Florida Norte By Faranda și Axel Hotel Madrid - Adults Only în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Madrid, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Madrid

începând de la 620 lei
începând de la 784 lei
începând de la 1.323 lei

Ce spun călătorii despre Madrid?

9,8
Iubitori de istorie
8,5
Iubitori ai vieţii de noapte
7,9
Gurmanzi
7,8
Iubitori de artă şi design
7,4
Călători în familie
Recenzii membri (969)
Ioana P
Ioana P
28.09.2019

Am locuit la Madrid timp de 7 ani și îmi este dor de fiecare zi de când m-am mutat în Germania. Mare oraș, nu doarme niciodată, plin de toate naționalitățile, mâncare grozavă și viață de noapte. Este un privilegiu să fii acolo, să mergi în vizită, dar să-ți faci timp și să te bucuri de energia sa, să mergi cât mai mult și departe de centru

Angela  G.
Angela G.
21.09.2019

M-am distrat minunat. Am fost oaspete al unei doamne din Argüelles și m-au tratat de lux. Vă recomand să vizitați Chocolateria San Ginés pentru churrosurile sale cu ciocolată care sunt răcoroase! Și bine, Plaza Mayor și Gran Via, care sunt două locuri pe care le vei iubi!

J Flores
J Flores
28.07.2019

A făcut o excursie în familie cu 7 adulți și 2 copii și a fost mâncare uimitoare, obiective turistice și distracție. Toată lumea i-a plăcut și abia așteaptă să se întoarcă

Angel Stiben Almanza Hernandez
Angel Stiben Almanza Hernandez
12.07.2019

A fost minunat! Oraș frumos, plin de locuri fantastice și calitate superioară a vieții

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este august, cu o medie de 459 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Madrid este mai, cu un preț mediu de 626 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în februarie anul trecut a fost 540 lei pe noapte. Acesta este cu 1% mai mic decât prețul mediu pe noapte de 550 lei văzut în ultimele 12 luni.
În Madrid, temperatura medie estimată în februarie este 7,9°C/46,3°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, iulie, cu o medie de 32,8°C/91,0°F. Cea mai friguroasă lună este ianuarie, cu temperaturi medii de 1,8°C/35,2°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Madrid este Madrid (MAD) (13,14 km).

Planificați o călătorie în Spania