Comparați și economisiți la hotelurile din Madrid

Ne pare rău, Nu asigurăm cazări mai mari de 30 nopţi.

Căutați pe harta noastră cele mai bune hoteluri din Madrid

Folosiți harta noastră pentru a găsi hoteluri lângă Madrid sau atracții pe care doriți să le vizitați.

Cele mai bune hoteluri din Madrid. Citiți recenziile

Fiți siguri că ați rezervat șederea perfectă. Citiți recenziile oaspeților reali înainte de a efectua rezervarea.

Vedeți mai multe hoteluri

Hoteluri în Madrid

Capitala Spaniei este un oraș în care obiectivele turistice abundă și în care nu vă puteți plictisi. Dacă v-ați făcut deja planul de vizitat atunci nu vă rămâne decât să vă alegeți o locație în Madrid în care să vă cazați.

Centrul Madridului este foarte mare, cea mai cunoscută stradă este Gran Via care duce în Sol. Din zona Sol puteți ajunge cu ușurință în Plaza Mayor – Piața Mare. Aceste zone sunt excelente pentru cazare dacă sunteți în căutare de distracție și locuri de ieșit seara. Folosindu-vă de rețeaua de metrou puteți ajunge foarte rapid la oricare dintre obiectivele turistice.

Zona Ventas vă oferă Plaza de Toros de Las Ventas, o piață în care au loc coride conform unui program prestabilit. Așadar dacă vreți să luați parte la spectacolul coridelor care sunt recunoscute în lumea întreagă, atunci zona Ventas este o bună soluție. De-o parte și de alta a arterei Alcalá – cea mai lungă din Madrid și care trece și prin zona Ventas, veți putea observa diverse stiluri arhitecturale, clădiri impunătoare și multe segmente cu magazine, baruri și restaurante.

Zona stadionului Santiago Bernabeu atrage iubitorii de fotbal. Fie pentru a asista la un meci al echipei preferate, fie doar pentru a vizita celebrul stadion, acesta fiind un important punct turistic. În această zonă există și renumite cluburi în care tinerii spanioli petrec până în zori de zi. Ofertele de cazare în această zonă sunt diverse, dar în preajma unui meci important veți reuși cu greu să găsiți ceva convenabil ca și preț.

La capătul sudic al arterei Paseo de Castellana – unde se află și stadionul, puteți admira Palatul Poștei în toată splendoarea sa.

Zonele mai liniștite ale Madridului sunt reprezentate de cartiere precum Vicalvaro, San Blas sau Coslada. Acesta din urmă este un cartier în care un număr foarte mare de români locuiesc, veți putea găsi aici inclusiv magazine cu produse românești.

Zona Ciudad Lineal se află la doar câteva stații de metrou de centru, o zonă liniștită cu multe magazine și centre comerciale unde vă veți putea relaxa în camera de hotel, deoarece aglomerația rămâne pe centru și în timpul nopții.