Reno

19 dec. 2018 - 20 dec. 2018

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Reno se numără Staywithchc North Summit, Staywithchc Reno Horizons și B Street House Bed and Breakfast în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Reno, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Ce spun călătorii despre Reno?

9,8
Iubitori ai vieţii de noapte
9,1
Călători de aventură
8,0
Gurmanzi
6,6
Călători de lux
6,3
Călători în familie
Recenzii membri (107)
Krista Canfield McNish
Krista Canfield McNishSan Francisco
28.06.2017

Reno is a great little home base if you're looking for some skiing or gambling.

Eren Göknar
Eren GöknarMountain View
02.05.2016

Traveled to the Grand Sierra Resort in winter. It's a fun weekend from the Bay Area, but not as grand as Vegas.

Sierra John
Sierra JohnArlington
12.04.2017

I love Reno! All of my family lives there and there's so much to do! You can go into casinos, find an ice skating rink during the winter, and eat at a bunch of cool places!

Dan
DanSanta Clara
09.01.2016

Reno is a fantastic little city. My favorite way to travel is via Amtrak over the sierras. Particularly lovely in winter with the snow. Hot August nights is a fun event.

Planificați o călătorie în Statele Unite