Spokane

26 iul. 2019 - 27 iul. 2019

2 oaspeți - 1 cameră

Fly Stay Save + Deblocați reduceri speciale la hoteluri când rezervați un zbor cu noi. Uraaa!
Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Spokane se numără Cedar Village Motel & Rv, The Highline at Kendall Yards și Royal Scot Motel în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Spokane, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Spokane

începând de la 674 lei
începând de la 889 lei

Ce spun călătorii despre Spokane?

9,8
Iubitori de natură
8,1
Gurmanzi
7,8
Călători de aventură
7,8
Călători în familie
6,5
Excursionişti
Recenzii membri (51)
Briana Richards
Briana RichardsJacksonville
02.07.2018

Awesome city for people of all ages--outdoor activities and an awesome food scene--super walkable, too!

Ari Flanigan
Ari FlaniganSpokane
27.11.2016

Spokane is a great place to come anytime of year. There are four very different seasons which serves as a great all around place. Spokane is great because you can drive 10-30 minutes in any direction and be in the middle of no where. So it is great for star gazing. Spokane is also in the middle of many amazing places. There's courd Alene 45 minutes away and a variety of lakes ranging from 45 minutes to two hours away from Spokane making it a great place for a summer get away. In the winter, Spokane is surrounded by mountains covered in snow these mountains range from 1-2 hours away. Plus mount Spokane is 30-60 minutes away making it a great place for a day trip. Coming to Spokane means that you will have a relaxing and fun stay whenever you come.

Tawni Leah
Tawni LeahOak Harbor
12.05.2015

Shopping, go for a run around the falls, see a movie.....lots to do downtown.

Rachel Parrott
Rachel ParrottJonesboro
27.12.2014

I visited in the fall and enjoyed the mild temperatures a lot. The city itself is not fantastically beautiful, BUT the parks around the river totally amaze. Except for the downtown part of the city, driving here is a lot easier and more convenient than in most cities. I definitely want to go back.

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este decembrie, cu o medie de 379 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Spokane este mai, cu un preț mediu de 516 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în iulie anul trecut a fost 421 lei pe noapte. Acesta este cu 7% mai mic decât prețul mediu pe noapte de 453 lei văzut în ultimele 12 luni.
În Spokane, temperatura medie estimată în iulie este 21,3°C/70,3°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, iulie, cu o medie de 29,9°C/85,8°F. Cea mai friguroasă lună este decembrie, cu temperaturi medii de -5,3°C/22,5°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Spokane este Spokane Internaţional (GEG) (9,54 km).

Planificați o călătorie în Statele Unite