Datça

12 dec. 2018 - 13 dec. 2018

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Datça se numără Doada Hotel, Club Petya Apart Hotel și Sempati Apart în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Datça, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Ce spun călătorii despre Datça?

9,8
Excursionişti
8,3
Iubitori de istorie
8,2
Trendsetteri
6,7
Călători eco
6,7
Iubitori de natură
Recenzii membri (11)
Beth T
Beth TIstanbul
18.10.2014

The village of Datça is well-known for its clean air and good walks. A lovely old town with a nice local feel.

ADpianist
ADpianistLondon
23.07.2014

One of the best non-touristy beaches you can find in Turkey is in Aktur - Datca. Great for young people to camp, and families to stay for the summer in the neighbourhood houses. Also close to good surfing schools.

AndrewDThorpe
AndrewDThorpeHalifax
06.01.2017

Datça is a small fishing town with a population of around 10.000 people. The area is famous for its natural beauty and its rich historical heritage. Wonderful restaurants, peaceful cafe-bars and traditional stores line the cute little harbour.

MBataweel
MBataweelMukalla
06.01.2017

Woow very beautiful place good view and nice shot. Bridge to the sea i like that way.

Planificați o călătorie în Turcia