Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Dalaman cu Skyscanner

Închiriere auto din aeroportul Dalaman

Toate informațiile sunt valabile în Mai 2015 și se pot schimba

Fie că doriți să vă petreceți un concediu în stațiunile din Turcia sau să vizitați diverse orașe și obiectivele lor turistice, găsiți cele mai bune prețuri pentru închirierea unei mașini cu opțiunea Skyscanner pentru închiriat mașini.

De unde să închiriezi mașină în aeroportul Dalaman

La aeroportul din Dalaman există următoarele companii care închiriază mașini: Budget, Avis, Garenta și Europcar. Birourile acestora se află în zona Sosiri a aeroportului.

Benzinării lângă aeroportul Dalaman

După ce părăsiți aeroportul și vă îndreptați către orașul Dalaman, prima benzinărie care vă va apărea în cale se află pe bulevardul Kenan Evren și se numește Acarlar.

În apropierea aeroportului Dalaman

Dalaman este cel mai apropiat oraș în care puteți ajunge de la aeroport. La o distanță de 6 km parcurși pe D555 veți ajunge aproape de centrul orașului în 10 minute. Când conduceți în Turcia trebuie să folosiți luminile de întâlnire pe timpul zilei, să nu depășiți limita de 50 km/h în localități, 90 km/h în afara orașelor și 120 km/h când conduceți pe autostradă.

Dacă nu respectați regulile de circulație și vă oprește poliția, riscați să primiți o amendă pe loc. Este interzis să conduceți dacă ați consumat alcool. Traficul în orașele mari poate fi o provocare, mai ales în anumite perioade ale zilei, iar găsirea unui loc de parcare în interiorul orașului poate fi o adevărată aventură. Unele autostrăzi din Turcia trebuie plătite.

Locații de vizitat

Aeroportul din Dalaman este folosit de turiștii care vin să își petreacă vacanța într-una dintre stațiunile din această parte a țării și este foarte bine amplasat.

Marmaris

Acest oraș - stațiune care face parte din riviera turcească oferă o mulțime de lucruri cu care vă puteți umple timpul. Băile Turcești, o plimbare cu barca, Castelul Marmaris, parcul acvatic și scufundările în apa mării poate sunt deja pe lista dumneavoastră. Ca să ajungeți aici de la aeroport conduceți pe D555 către orașul Dalaman, iar după 5 km faceți stânga pe D400. Continuați pe acest drum până ajungeți în Marmaris. Drumul durează o oră și jumătate. Marmaris este una dintre cele mai cosmopolite stațiuni în care vă puteți bucura de concediul dumneavoastră, iar peisajele de aici vă vor tăia răsuflarea.

Fethiye

Fethiye este printre cele mai frumoase stațiuni din această zonă. Se află la 49 km de aeroportul Dalaman și puteți ajunge aici pe drumul D400 în direcția sud. În această stațiune veți putea admira bărci și iahturi elegante, vă puteți relaxa pe plajă sau puteți să vă plimbați prin orașul vechi. Dar în mod cert veți petrece mult timp pe plajele sale.

Dalyan

Orașul Dalyan se află între Marmaris și Fethiye, la o distanță de 29 km. Ca să ajungeți aici trebuie să conduceți pe drumul D555, apoi D400. La un moment dat va trebui să faceți stânga pe Atatürk Blv. și apoi continuați pe Ortaca Dalyan Cd.. După 6 km veți ajunge pe Çevre Yolu Cd. și după 2 km va trebui să faceți din nou stânga pe Atatürk Blv.. Acest drum vă va duce aproape de centrul orașului.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.