Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Aberdeen cu Skyscanner

Închirieri auto la Aeroportul Aberdeen

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 mai 2015

Fie că plănuiți o excursie prin Parcul Național Cairngorms sau câteva zile de relaxare în Aberdeen, cu Skyscanner găsiți cele mai bune mașini de închiriat la Aeroportul Aberdeen.

Unde se poate închiria o mașină în Aeroportul Aberdeen

Închirierea unei mașini poate fi o soluție optimă deoarece nu trebuie să vă bazați pe mijloacele de transport în comun și, în plus, puteți face rezervarea online din timp. La Aeroportul Internațional Aberdeen operează câteva din cele mai cunoscute companii de închirieri auto, printre care: Avis, Hertz, Europcar, sau Enterprise.

Unde se poate alimenta în apropierea Aeroportului Aberdeen

În funcție de contractul încheiat cu compania de închirieri, e posibil să aveți nevoie de un plin făcut la returnarea mașinii. De asemenea, la închirierea mașinii, e posibil să aveți nevoie de o benzinărie pentru alimentare. Nimic mai simplu, pentru că la ieșirea din aeroport, pe partea stângă există o benzinărie Shell.

Drumurile și regulile de circulație din regiune

Condusul prin Scoția este o modalitate excelentă de a observa frumusețile pe care țara le deține și de a vă bucura de liniștea peisajelor rurale.

Condusul se realizează pe partea stângă a drumului, ca de altfel în întregul Regat Unit. De menționat mai este faptul că în Scoția nu există drumuri cu taxă.

Cum se ajunge la destinație

Mai jos veți găsi câteva informații despre cum să ajungeți la cele mai cunoscute localități din apropierea Aeroportului Aberdeen.

Aberdeen

Al treilea oraș ca mărime din Scoția, Aberdeen reprezintă o opțiune bună dacă doriți câteva zile de vacanță. Este un oraș încărcat de istorie și cultură, dar care oferă și o gamă largă de activități și evenimente.

Drumul de la aeroport durează aproximativ 25 de minute. La ieșirea din aeroport, o luați la stânga pe Dyce Dr., apoi pe drumul A96 pentru a ajunge la destinație. Drumurile sunt foarte accesibile și bine semnalizate pentru a ajunge la destinație în cel mai scurt timp. Locurile de parcare costă între 2 și 3 lire pentru o oră în zona centrală. E recomandat să vă faceți rezervarea la hotel cu locul de parcare inclus.

Inverurie

Inverurie este situat la nord de aeroport și este un oraș-târg, ai cărui industrii principale sunt comerțul, agricultura, serviciile și produse petroliere. Dacă aveți o întâlnire de afaceri aici, e bine de știut că drumul de la aeroport durează 20 de minute. La ieșirea din aeroport, o luați la dreapta pe drumul A96. La un moment dat, indicatoarele vă vor semnaliza direcția spre Inverurie la dreapta pe Elphinstone Rd. Orașul nu este aglomerat, iar majoritatea locurilor de parcare sunt gratuite, astfel nu veți întâmpina dificultăți în acest sens.

Ballater

Ballater este din ce în ce mai frecventat de turiști datorită Castelului Balmoral și al Parcului Național Cairngorms care se află la est de localitate. Drumul de la aeroport are mai puțin de 40 de mile, în jur de 40 de minute de condus. Pentru a ajunge la destinație, trebuie să conduceți pe drumurile B979, B9125, B977 și A93. Indicatoarele vă vor semnaliza ruta și vă vor direcționa înspre Ballater. Fiind o localitate mică în care se circulă mai mult cu bicicleta, nu veți întâmpina dificultăți în a găsi locuri de parcare.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.