Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Brisbane cu Skyscanner

Închiriere auto din aeroportul Brisbane

Toate informațiile sunt valabile în Mai 2015 și se pot schimba.

Australia este o destinație destul de îndepărtată, iar dacă v-ați încumetat să călătoriți așa de mult, trebuie să profitați din plin de timpul petrecut aici. Pentru a reuși să acoperiți cât mai multe zone în apropiere de Brisbane, închiriatul unei mașini este o necesitate. Skyscanner vă oferă posibilitatea de a rezerva o mașină înainte de a ajunge la destinație, pentru ca în momentul sosirii să fiți siguri că această problemă este rezolvată.

De unde să închiriezi o mașină în aeroportul Brisbane

La aeroportul Brisbane există un număr de șase companii de la care puteți să vă închiriați mașina pentru întreaga durată a concediului sau doar pentru câteva zile. Companiile sunt Avis, Budget, Europcar, Hertz, Redspot și Thrifty. În terminalul zborurilor internaționale birourile companiilor de închiriat mașini se află la nivelul 2, iar în terminalul zborurilor domestice birourile se află la nivelul 1. Trebuie să știți că în Australia se conduce pe partea stângă a drumului la fel ca și în Marea Britanie, iar sistemul folosit pentru măsurarea distanțelor este cel metric.

Benzinării lângă aeroportul Brisbane

Dacă setați sistemul de navigare al mașinii pe adresa 3 Great Barrier Road, Brisbane Airport QLD 4008, veți ajunge la cea mai apropiată benzinărie de aeroport. După ce alimentați puteți să vă continuați drumul liniștiți către destinația dumneavoastră. La benzinărie puteți achita cu cardul sau cu dolari australieni.

În apropierea aeroportului Brisbane

Brisbane este cel mai apropiat oraș de aeroportul care îi poartă numele. Distanța de la aeroport în oraș este de 16 km și se poate parcurge în 20 minute. Brisbane este al treilea cel mai mare oraș din Australia, cu o mulțime de galerii și muzee de vizitat, cafenele și restaurante, dar și spații verzi pentru plimbări. Există locuri de parcare special amenajate pentru care trebuie să plătiți, iar nerespectarea semnelor de circulație care reglementează parcarea poate atrage amenzi.

Locații de vizitat

La o oră distanță de Brisbane se află Gold Coast. Aici puteți să vă petreceți cel puțin câteva zile la câte aveți de făcut. Puteți de exemplu să mergeți la plajă deoarece această zonă este recunoscută pentru plajele frumoase cu nisip fin, puteți să începeți lecții de inițiere în surfing sau puteți să vizitați unul dintre parcurile tematice. Ca să ajungeți în Gold Coast din direcția Brisbane, mergeți pe M3 și apoi pe M1.

De la Gold Coast puteți continua pe M1 până la Hastings Point. Acest sat liniștit este popular pentru plajele sale, pescuit și pentru peisajele superbe pe care le oferă. Tot de la Gold Coast puteți să faceți o plimbare cu mașina până în Parcul Național Lamington, unde veți avea parte de peisaje sălbatice și veți vedea diverse animale.

Între Brisbane și Gold Coast se află South Stradbroke Island. Pentru iubitorii de floră și faună diferită și unică, acest loc este un adevărat paradis care trebuie explorat. La sfârșitul concediului dumneavoastră în Australia veți rămâne cu o mulțime de amintiri despre locuri frumoase și inedite în care ați reușit să ajungeți cu mașina închiriată prin intermediul Skyscanner.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.