Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Gold Coast cu Skyscanner

eury
sixt
avis
alam
budg
hert

Închiriere auto din aeroportul Gold Coast

Toate informațiile sunt valabile în iulie 2015 și se pot schimba

Fie că vizitați Australia pentru prima dată sau este cazul unei reveniri, în mod cert aveți o mulțime de obiective turistice pe care vi le-ați propus să le vedeți. Skyscanner vă facilitează întreg procesul de căutare și rezervare a unei mașini direct de pe aeroportul din Gold Coast.

De unde să închiriezi mașină din aeroportul Gold Coast

Companii cu renume internațional vă așteaptă la aeroportul Gold Coast pentru a vă preda mașina rezervată în prealabil prin intermediul Skyscanner. Avis, Hertz, Thrifty, Budget, Europcar și Redspot au birourile față în față cu zona de Sosiri a aeroportului Gold Coast. Închirierea unei mașini este o variantă excelentă pentru a putea descoperi zone ale Australiei și pentru a vă crea amintiri de neuitat prin experiențele de care veți avea parte.

Benzinării lângă aeroportul Gold Coast

În cazul în care trebuie să predați mașina cu aceeași cantitate de carburant cu care ați preluat-o de la compania de închiriat mașini, este important de știut că cea mai apropiată benzinărie de aeroportul Gold Coast se află la o distanță de 3,6 km, pe autostrada Gold Coast. Așadar, puteți alimenta pe drumul către aeroport, chiar înainte de a preda mașina. Deoarece distanța nu este așa de mare, nu se va vedea nicio diferență la nivelul carburantului.

În apropierea aeroportului Gold Coast

Rămâne la latitudinea dumneavoastră cum doriți să vă petreceți timpul pe aceste meleaguri îndepărtate. Însă în mod cert veți reuși să acoperiți mai multe puncte cheie având la dispoziție mașina închiriată, fără a mai depinde de mijloacele de transport în comun. Dacă sunteți în pană de idei în ceea ce privește itinerariul dumneavoastră, puteți să vă inspirați din ghidul de mai jos.

Locații de vizitat

Gold Coast

Dacă tot ați aterizat pe aeroportul Gold Coast, este necesar să vizitați și orașul care se află la o distanță de 20 km. Drumul este rapid și ușor de parcurs pe Gold Coast Hwy. Veți conduce paralel cu zona de coastă și vă veți face o primă impresie despre plajele și apa de aici, și nu în ultimul rând, veți fi acaparați de vegetația diferită din această zonă.
Fiind cea mai populară destinație turistică din Queensland, Gold Coast este mereu în mișcare, iar numeroasele parcuri tematice sunt luate cu asalt de numărul mare de turiști. Zona de plajă nu are nevoie de nicio introducere, iar în momentul în care ajungeți aici veți înțelege de ce. Un punct important din Gold Coast este clădirea Q1, una dintre cele mai înalte din întreaga lume. De aici puteți admira o frumoasă panoramă a întregii zone.

Brisbane

La 83 km în partea de nord de Gold Coast puteți ajunge să vizitați orașul Brisbane. Aflat în top 5 cele mai mari orașe ale Australiei, Brisbane are o mulțime de muzee și galerii de vizitat, parcuri verzi și zone frumoase în care puteți ajunge. Drumul până în Brisbane nu durează mai mult de o oră, pe M1. Pacific Motorway - M1 este principala autostradă din această zonă, iar uneori poate fi aglomerată mai ales în apropierea orașelor importante.

Hastings Point

Una dintre cele mai apreciate plaje din această regiune a Australiei, Hastings Point este recunoscută ca fiind o zonă în care puteți aprecia natura la adevărata ei valoare. Hastings Point se află la o distanță de 46,5 km de Gold Coast, iar drumul pe care trebuie să îl urmați este Tweed Coast și Pacific Motorway. Distanța poate fi parcursă în mai puțin de o oră.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.