Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Donegal cu Skyscanner

sixt
eury
alam
nanl
budg
erac

Închiriere auto din aeroportul Donegal

Toate informațiile sunt valabile în Iulie 2015 și se pot schimba

Doriți să aveți parte de o atmosferă de relaxare într-una dintre cele mai frumoase zone ale Irlandei și același timp să profitați din plin de timpul petrecut aici? Nimic mai simplu. Skyscanner vă oferă varianta închirierii unei mașini direct de pe aeroportul din Donegal, pentru a avea la dispoziția dumneavoastră un mijloc de transport pe durata șederii aici.

De unde să închiriezi mașină în aeroportul Donegal

La aeroportul Donegal veți avea la dispoziție compania de închiriat mașini Enterprise. Biroul este deschis de dimineața și până seara târziu și inclusiv în zilele de duminică, garantând astfel un serviciu excelent pentru clienți. Pentru a prelua mașina veți avea nevoie de carnetul de conducere, pașaport, biletul de avion și un card de credit cu care să puteți plăti atât pentru închirierea mașinii, cât și pentru depozitul solicitat. Suma plătită ca și garanție va fi returnată în momentul în care predați mașina. Cardurile de credit nu sunt acceptate pentru plata depozitului.

Benzinării lângă aeroportul Donegal

Companiile de închiriat mașini aplică politica “de la plin la plin”, iar dacă această opținue este bifată și pe contractul dumneavoastră de închiriere, atunci va trebui să returnați mașina cu aceeași cantitate de carburant cu care ați preluat-o. Cea mai apropiată benzinărie de aeroport se află la o distanță de 8,6 km și se numește ODonnelles of Crolly. Orarul de funcționare este de la 7AM și până la 9:30 PM.

În apropierea aeroportului

Dacă sunteți în căutare de idei legate de diverse puncte și zone de atracție pe care le puteți vizita atunci când ajungeți în această parte a Irlandei, puteți arunca o privire la destinațiile propuse de noi.

Locații de vizitat

Dungloe și Gweedore

Aeroportul Donegal se află la 15 minute distanță de Dungloe și Gweedore. Dongloe se găsește în partea de sud de aeroport, în timp ce Gweedore este în partea de nord - est. Zonele sunt spectaculoase din punct de vedere al peisajelor, oferind cu adevărat un cadru special pentru un concediu. Pentru a ajunge în Dongloe trebuie să urmăriți drumul R259 până în dreptul localității Loughanure și apoi să continuați pe N56 în direcția sud. La Gweedore se ajunge urmărind aceeași rută, însă în direcția opusă.

Donegal

Se numără printre cele mai mari orașe ale Irlandei, iar zona în care este situat este extraordinară: de o parte Munții Bluestack, iar de cealaltă golful Donegal. Distanța de la aeroport nu este așa de mare, doar 69 km, și nu vă va lua mai mult de o oră și 15 minute pentru a ajunge. R262 și N56 reprezintă ruta pe care trebuie să o urmați pentru a ajunge în Donegal. Orașul este unul cu o zonă centrală înfloritoare și frumoasă, cunoscută sub numele de Diamond. Va trebui însă să parcați mașina înainte de a ajunge în zona centrală deoarece este permis doar accesul pietonilor. Mănăstirea și castelul Donegal sunt două alte obiective turistice ale orașului pe care merită să le vizitați.

Letterkenny

Un oraș care s-a dezvoltat și este într-o continuă creștere în ultima perioadă, Letterkenny este raiul iubitorilor de cumpărături. Dacă ajungeți aici, cu siguranță veți umple portbagajul mașinii cu plase pline de cumpărături. Este un oraș care oferă multe de văzut, dar în același timp este un loc ideal pentru relaxare. Pentru a ajunge aici trebuie să conduceți pe N56 dacă veniți de la aeroport sau N13 dacă veniți din partea de sud. Drumurile care duc la Letterkenny sunt N56, N13, N14 și R250.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.