Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Cape Town cu Skyscanner

Închiriere auto din aeroportul Cape Town

Toate informațiile sunt valabile în Mai 2015 și se pot schimba.

Cape Town este o destinație mai deosebită, poate tocmai pentru că se află pe continentul african și poate fi primul contact cu această parte de lume pentru dumneavoastră. Pentru a putea profita din plin de zilele petrecute aici și pentru a vă putea deplasa cu ușurință în orice parte din oraș sau în împrejurimi, Skyscanner vă vine în ajutor și vă facilitează căutarea unei mașini de închiriat.

De unde să închiriezi o mașină în aeroportul Cape Town

Aeroportul din Cape Town este al doilea cel mai aglomerat aeroport din Africa de Sud, după aeroportul din Johannesburgh, dar și al doilea oraș ca mărime din această țară. Pentru a fi siguri că veți găsi mașina potrivită pentru concediul dumneavoastră, ar trebui să faceți rezervarea online, iar în momentul în care ajungeți la aeroport doar să vă prezentați pentru preluarea acesteia. La aeroport există opt companii de închiriat mașini: Avis, Hertz, Budget, Thrifly, Europcar, First, National și Tempest/Sixt. Fiecare dintre aceste companii au birouri atât în terminalul de sosiri internaționale, cât și în cel de sosiri domestice.

Benzinării lângă aeroportul Cape Town

În cazul în care considerați că trebuie să alimentați mașina după ce plecați din aeroport, la 8 minute distanță, pe M10 există o benzinărie – BP Highway Service Station. Foarte important de reținut este faptul că în Africa de Sud se conduce pe partea stângă a drumului.

În apropierea aeroportului Cape Town

Aeroportul Cape Town se află la 18 km distanță de orașul Cape Town. Din aeroport urmați drumul N2 care vă va duce direct în oraș. În Cape Town puteți să vizitați diverse obiective turistice precum portul atât de renumit, Muntele Table, muzee, galerii, centrul orașului sau să faceți excursii în împrejurimi. Din oraș puteți să conduceți pe M62 până la Muntele Masă și să vă încumetați să ajungeți în vârf. De aici puteți admira o minunată panoramă asupra orașului și puteți să vă faceți o idee despre suprafața reală a acestuia. Dacă doriți să ajungeți pe coasta de vest a orașului, trebuie să conduceți pe drumul M6, iar în momentul în care vă apropiați de coastă veți putea admira oceanul și chiar să faceți o plimbare pe jos pe aleea care merge paralel cu linia de coastă.

Locații de vizitat

Dacă doriți să vedeți cum trăiesc africanii din această zonă, faceți o excursie până la Langa. Pe linia coastei, pe drumul M14 puteți ajunge la Rezervația Naturală Blouberg. Veți avea de condus aproximativ 25 minute, iar în drumul dumneavoastră până la destinație veți putea admira peisaje, descoperi locuri noi și vă veți crea o impresie despre cum este Africa de Sud în afara orașelor mari.

Considerat adesea ca fiind cel mai sudic punct al Africii, Capul Bunei Speranțe sau Cape of Good Hope cum este cunoscut în întreaga lume, se află la o oră și jumătate distanță de Cape Town. Drumul pe care trebuie să îl urmați din Cape Town către această destinație va fi M3 și M4. O dată ajunși aici veți fi copleșiți de frumusețea locului și veți rămâne cu o amintire specială.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.