Cape Town

2 mar. 2020 - 3 mar. 2020

2 adulți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Cape Town se numără Cape Town Lodge Hotel, Mojo Hotel/Hostel & Market și Doubletree By Hilton Hotel Cape Town - Upper Eastside în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Cape Town, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Cape Town

începând de la 384 lei
începând de la 527 lei
începând de la 972 lei

Ce spun călătorii despre Cape Town?

9,8
Iubitori de natură
9,2
Călători de aventură
8,3
Gurmanzi
7,4
Excursionişti
7,1
Călători în familie
Recenzii membri (248)
Nadine Larter
Nadine LarterPort Elizabeth
22.09.2015

Ah Cape Town. Este un fel de bijuterie din Africa de Sud, nu-i așa? Oricine mă cunoaște știe că, spre deosebire de majoritatea portului Elizabeth, nu am deloc dorința de a mă muta în Cape Town, dar este cu siguranță unul dintre locurile mele preferate din Africa de Sud pentru a vizita. Cape Town este frumoasă, vibrantă, multiculturală și există un fel de vin mai mult decât orice iubitor de vin poate face față vreodată. Și, desigur, există o tona de făcut. Nici măcar nu trebuie să căutați ceva de făcut. O veți găsi fără să încercați.

Riardo  Hampel
Riardo Hampel
25.12.2019

Uma das cidades mais lindas do mundo sem dúvidas! Vale a visita. Ótimos preços e serviços.

Chad  Olson
Chad Olson
29.10.2019

Life long dream of seeing South Africa. Safaris, sharks, wine and adventure

Sandra Papatriandafilu
Sandra Papatriandafilu
01.08.2019

Many people miss the ‘old city’ of Cape Town with the coloured little houses. Beautiful restaurants at Bloubergstrand, hop-on-hop-off a great adventure, it takes you everywhere. Avoid Cape Point, extremely expensive and packed with tourists (must have a good fitness level).

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este decembrie, cu o medie de 390 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Cape Town este noiembrie, cu un preț mediu de 1.261 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în februarie anul trecut a fost 550 lei pe noapte. Acesta este cu 8% mai mic decât prețul mediu pe noapte de 599 lei văzut în ultimele 12 luni.
În Cape Town, temperatura medie estimată în februarie este 22,3°C/72,1°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, februarie, cu o medie de 28,5°C/83,3°F. Cea mai friguroasă lună este iulie, cu temperaturi medii de 7,0°C/44,6°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Cape Town este Cape Town (CPT) (17,02 km).

Planificați o călătorie în Africa de Sud