Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul East Midlands cu Skyscanner

Închiriere auto din aeroportul East Midlands

Toate informațiile sunt valabile în Mai 2015 și se pot schimba

Aeroportul East Midlands este foarte bine amplasat și oferă acces către orașe precum Nottingham, Derby sau Leicester. Cu opțiunea Skyscanner de închiriat mașini puteți să comparați cele mai bune prețuri și să alegeți mașina pe care o doriți chiar înainte de a ajunge la aeroport. Puteți face acest lucru din confortul casei dumneavoastră.

De unde să închiriezi mașină în aeroportul East Midlands

Birourile companiilor care închiriază mașini la aeroportul East Midlands se află în terminalul aeroportului. Cele patru companii de închiriat mașini sunt Enterprise, Europcar, National și Hertz.

Benzinării lângă aeroportul East Midlands

Dacă trebuie să returnați mașina cu aceeași cantitate de carburant cu care ați preluat-o, este important să știți că veți găsi o benzinărie BP în zona aeroportului chiar înainte să ieșiți pe drumul A453.

În apropierea aeroportului East Midlands

Aeroportul se află foarte aproape de Castle Donington, un orașel care îmbină vechiul cu noul și dacă aveți timp puteți să îl vizitați. Se află la 8 minute de condus din aeroport pe drumul A453.

În Marea Britanie se folosește sistemul imperial, prin urmare distanțele vor fi în mile, nu în kilometri. Se conduce pe partea stângă a drumului, iar limitele de viteză sunt după cum urmează: 30 mph în orașe, 60 mph pe drumurile din afara localităților, însă doar pe cele care au o singură bandă pe sens și 70 mph pe drumurile cu două benzi pe sens, iar pe autostradă aveți dreptul să circulați cu 70 mph. Există zone cu restricții de viteză, așadar fiți cu ochii în patru când conduceți.

Locații de vizitat

Leicester este un oraș foarte mare, plin de obiective turistice pe care le puteți vizita în câteva zile. Orașul este într-o continuă mișcare, plin de evenimente la care puteți participa și multe locuri pe care le puteți descoperi. Ca să ajungeți în centrul orașului de la aeroport trebuie să conduceți pe M1 și A50 timp de 25 minute. Distanța este de 18 mile și 14 mile le parcurgeți pe autostradă. Nu veți avea de plătit nicio taxă de autostradă. Dacă doriți să lăsați mașina parcată în oraș, căutați locurile de parcare rezervate pentru care trebuie să plătiți tichet. Astfel nu veți risca să primiți nicio amendă.

Nottingham poate fi o altă destinație la care puteți ajunge ușor de la aeroportul East Midlands cu mașina dumneavoastră închiriată prin intermediul Skyscanner. În oraș puteți vizita statuia lui Robin Hood, Muzeul de Istorie Naturală, castelul Nottingham, Piața de Dantelă sau să faceți o scurtă plimbare până în pădurea Sherwood unde se cred că Robin Hood își avea ascunzătoarea. Ca să ajungeți la Nottingham trebuie să conduceți pe M1 spre nord și apoi la ieșirea 25 faceți stânga pe A52. Drumul durează aproximativ o jumătate de oră.

Derby se află la o distanță de 14 mile de aeroportul East Midlands, în partea de nord - vest. Conduceți pe A453 și apoi pe A50. După ce ajungeți în oraș puteți să vă stabiliți locurile pe care doriți să le vizitați. Vă recomandăm să nu ratați catedrala, fabrica de porțelan, care este printre cele mai vechi din Anglia sau Muzeul Industriei.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.