Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Nimes cu Skyscanner

eury
sixt
avis
budg
alam
erac

Închirieri auto la Aeroportul Nîmes-Alès-Camargue-Cévennes

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 iunie 2015

Una dintre cele mai ușoare modalități de a descoperi frumusețile din sudul Franței este cu ajutorul unei mașini închiriate. Cu Skyscanner găsești cele mai bune mașini de închiriat la Aeroportul Nîmes-Alès-Camargue-Cévennes.

Unde poți închiria o mașină în Aeroportul Nîmes

Închirierea unei mașini poate fi soluția perfectă deoarece poți să-ți creezi propriul traseu și program fără să mai depinzi de mijloacele de transport în comun. La Aeroportul Nîmes operează cinci dintre cele mai cunoscute companii de închirieri auto: Avis, Europcar, Hertz, Alamo și National Citer. Birourile companiilor se află în terminalul aeroportului, în zona de sosiri, iar mașinile pot fi ridicate din parcarea aflată la ieșirea din terminal.

Unde poți alimenta în apropierea Aeroportul Nîmes

În funcție de contractul încheiat cu compania de închirieri, e posibil să ai nevoie de un plin făcut la returnarea mașinii. Cele mai apropiate benzinării de aeroport se află pe drumul D42, în apropiere de localitatea Cassairgues care face legătura cu Nîmes.

Drumurile și condusul în apropierea Aeroportului Nîmes

Aeroportul Nîmes este bine conectat la rețeaua de drumuri din regiunea Languedoc-Roussillon. Aeroportul se află la sud de Nîmes, iar drumurile sunt foarte accesibile și bine semnalizate. În Franța există multe drumuri cu taxă, iar cel mai apropiat drum de acest fel de aeroport este A54 și A9 care conectează Nîmes cu Perthus.

Cum să ajungi la destinație

Mai jos sunt câteva informații despre cum să ajungi la cele mai populare destinații din sudul Franței și care sunt ușor de accesat de la Aeroportul Nîmes.

Nîmes

Monumentele de origine romană, printre care amfiteatrul care-i face concurență celebrului Colosseum din Roma, amintesc de istoria încărcată a orașului. Pe lângă acestea, orașul mediteranean atrage turiști pe toată perioada anului.
Nîmes se află la o distanță de 20 de minute de aeroport pe drumul D6113. Se poate intra în oraș și via A54, dar acest drum este cu taxă. Centrul orașului este zonă pietonală iar drumurile din apropiere sunt cu sens unic, astfel va fi destul de dificil să găsești un loc de parcare pe stradă. Una din cele mai bune parcări din zona centrală se află lângă stația de tren de pe Avenue Jean Jaures.

La Grande-Motte

La Grande-Motte este o stațiune populară în nordul regiunii Languedoc-Roussillon. Principala atracție sunt plajele întinse și foarte curate, ca de altfel toate plajele din Franța. Portul este o altă atracție a orașului, iar la est se află regiunea Camargue, plină de frumuseți naturale de neratat.
Drumul de la aeroport durează puțin peste 40 de minute, iar distanța este de 52 km pe drumurile A54, A9 și N113. De menționat e că o porțiune de drum este cu taxă.

Avignon

Avignon este un oraș medieval, împânzit de străzi înguste și pereți fortificați și celebru pentru podul Pont d’Avignon.
Drumul de la aeroport durează în jur de 40 de minute pe autostrada A9 și drumul N100. De reținut e că o porțiune de drum este cu taxă. Străzile înguste și cu sens unic pot îngreuna condusul și găsirea unui loc de parcare, astfel e indicat ca la rezervarea camerei de hotel să incluzi și locul de parcare.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.