Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Beziers cu Skyscanner

eury
sixt
erac
alam
avis
budg

Închiriere auto din aeroportul Beziers

Toate informațiile sunt valabile în Mai 2015 și se pot schimba.

Aeroportul Bezier acoperă o mare parte din regiunea de sud a Franței și este o variantă de luat în calcul dacă doriți să ajungeți și pe Coasta de Azur. Închiriatul unei mașini din aeroportul Beziers nu poate fi decât o idee bună, având în vedere câte locuri sunt de vizitat în timpul petrecut aici. Skyscanner vă ajută să vă găsiți mașina potrivită pentru necesitățile dumneavoastră și vă dă posibilitatea să alegeți dintr-o varietate de mașini disponibile.

De unde să închiriezi o mașină în aeroportul Beziers

La aeroportul Beziers există cinci companii de la care puteți alege să vă închiriați o mașină pe durata șederii dumneavoastră în această zonă: Avis, Europcar, Hertz, National/Citer și Alamo.

Toate aceste companii au biroul în terminalul aeroportului.

Benzinării lângă aeroportul Beziers

De la aeroport până în Beziers sunt 15 km, iar drumul nu durează mai mult de o jumătate de oră. După ce plecați din aeroport, faceți dreapta pe D37E și apoi stânga. Intrați în sensul giratoriu și părăsiți-l la prima ieșire, pe drumul D612, apoi urmează un al doilea sens giratoriu. Părăsiți-l la prima ieșire și ar trebui să vă aflați pe drumul D612B. Continuați pe acest drum până ajungeți în Beziers. Dacă urmați acest drum, veți găsi și o benzinărie înainte de primul sens giratoriu.

În apropierea aeroportului Beziers

Orașul Beziers este un oraș nu foarte mare, dar veți găsi tipicul orașului franțuzesc aici. A devenit mult mai atrăgător de când piața vinului a început să își pună amprenta în această zonă. Puteți parca mașina într-una dintre parcările amenajate sau oriunde este permisă parcarea, însă trebuie să dețineți un tichet de parcare. Dacă doriți să lăsați mașina pentru o durată de timp mai lungă, ar fi indicat să vă orientați către o parcare mai mare, care aplică și tarife pentru o zi, un weekend sau o săptămână. Lângă gară există o astfel de parcare - Parking BEZIERS Gare SNCF, iar aici puteți plăti pentru 4 ore un tarif de 6 euro. Dacă mergeți la sfârșit de săptămână, puteți lăsa mașina aici pentru 24 euro/2 zile. Parcarea pentru o săptămână întreagă costă 44, 40 euro.

Locații de vizitat

Montpellier se află la oră distanță de Beziers, iar dacă alegeți să mergeți pe autostradă trebuie să știți că se aplică o taxă de 4,4 euro. Pentru a evita plata taxelor de autostradă în Franța, puteți să alegeți să conduceți pe drumurile naționale care sunt gratuite. Puteți selecta la sistemul dumneavoastră de navigare opțiunea de evitare autostrăzi. Astfel, veți ajunge în locații pe care nu plănuiați să le vizitați și vă veți bucura de micuțele sate cu ieșire la mare, sate mai puțin cunoscute, dar care vă oferă tot ce au ele mai bun.

Aproape de Montpellier se află stațiunea La Grande Motte. Aici este locul ideal pentru cei care vor să aibă parte de diverse sporturi nautice, dar este o destinație de concediu și pentru cei care călătoresc cu familia și cu copii.

Prețurile se pot schimba

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.