Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Guernsey cu Skyscanner

eury
sixt
alam
hert
erac
budg

Închiriere auto din aeroportul Guernsey

Toate informațiile sunt valabile în Iunie 2015 și se pot schimba

Guernsey face parte din Insulele Canalului Mânecii, iar aeroportul din Guernsey este singurul aeroport de pe această insulă. Prin urmare, dacă doriți să închiriați o mașină pe durata șederii dumneavoastră aici, trebuie să o rezervați din timp, deoarece datorită numărului mare de pasageri care ajung pe acest aeroport riscați să nu găsiți nimic disponibil dacă nu aveți o rezervare. Skyscanner vă oferă posibilitatea căutării, comparării și rezervării unei mașini prin intermediul opțiunii sale de închiriat mașini.

De unde să închiriezi mașină în aeroportul Guernsey

La aeroportul din Guernsey există două companii care închiriază mașini: Value Rent a Car & Avis și Europcar. Birourile acestora se află în terminalul Sosiri, iar mașinile sunt parcate în imediata apropiere a terminalului, la o scurtă distanță de parcurs pe jos. În momentul în care preluați mașina trebuie să prezentați carnetul de conducere, cardul de credit valid și pașaportul.

Benzinării lângă aeroportul Guernsey

La mai puțin de 10 minute de aeroport veți putea alimenta mașina la stația de benzină Esso, care se află pe La Grande Rue, St Martins. Benzinăria este deschisă de luni până sâmbătă în intervalul orar 7:00 - 22:00, iar duminica de la 8:00 - 21:00. În Guernsey se conduce pe partea stângă a drumului, iar distanțele sunt măsurate în mile.

În apropierea aeroportului Guernsey

Insula Guernsey nu este foarte mare, puteți să vă plimbați dintr-o parte în alta cu ușurință dacă ați închiriat o mașină. Condusul în Guernsey poate fi o adevărată provocare, mai ales dacă vă aventurați pe drumuri înguste, unde nu încape decât o mașină. Limita maximă de viteză este 35 mph, însă sunt și zone cu 15 mph - The Ruettes Tranquilles, unde prioritate au bicicliștii, pietonii și călăreții. În Guernsey parcările publice sunt gratuite, însă există anumite zone în care parcarea este restricționată ca timp și trebuie să folosiți un ceas de parcare. Aceste parcări sunt marcate cu indicatoare albastre pe care apare scris Disk Zone. Majoritatea mașinilor de închiriat dispun de astfel de ceasuri de parcare.

Locații de vizitat

St. Peter Port

La o distanță de 3 mile de aeroport se află orașul St. Peter Port, capitala insulei, dar și principalul port. Dacă veți conduce pe Forest Rd. și apoi urmăriți indicatoarele spre centrul orașului, veți ajunge la destinație în 10 minute.

O mulțime de obiective turistice se află în capitală, trebuie doar să vă alocați timp suficient să le vizitați.

În zona portuară puteți vizita Castelul Cornet și să admirați ambarcațiunile prezente, în special pe timpul verii. În apropiere de capitală se află și Fortul George la care puteți ajunge în doar câteva minute cu mașina.

Pleinmont

În partea de sud - vest a insulei, la 6 mile de capitală, se află turnul de observare Pleinmont, turn care a avut un important rol în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Turnul se poate vizita din luna aprilie și până în octombrie.

Zona de coastă

Zona de coastă este ideală pentru iubitorii de plimbări în natură și pentru cei care vor să practice diverse sporturi acvatice. Zonele Cobo și Grandes Rocques merită explorate, mai ales dacă decideți să urmați linia de coastă din partea vestică a insulei. În partea de nord a insulei aveți regiunea Bordeaux, iar dacă urmați linia de coastă spre sud veți ajunge în capitală. Profitând de mașina pe care ați închiriat-o și pe care o aveți la dispoziție, puteți să vă dedicați o zi întreagă unui tur al insulei, descoperind astfel fiecare regiune în parte.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.