Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Grenoble cu Skyscanner

sixt
eury
budg
avis
alam
hert

Închiriere auto din aeroportul Grenoble

Toate informațiile sunt valabile în Mai 2015 și se pot schimba

Cunoscut și sub denumirea de Capitala Alpilor, Grenoble este o destinație de concediu excelentă mai ales pe timpul iernii, când toate pârtiile din apropiere sunt acoperite de zăpadă și oferă pasionaților de sporturi de iarnă posibilitatea să își testeze limitele.

De unde să închiriezi mașină în aeroportul Grenoble

Aeroportul din Grenoble este foarte aglomerat în special în sezonul de iarnă. Iubitorii de sporturi de iarnă vin să își petreacă chiar și un sfârșit de săptămână aici. Pentru a vă putea deplasa de la o locație la alta, închirierea unei mașini este soluția ideală, astfel nu mai depindeți de nimeni și de niciun mijloc de transport în comun. La aeroportul din Grenoble veți găsi următoarele companii de închiriat mașini: Avis, Europcar, Hertz, Enterprise și Sixt. Majoritatea au birourile deschise în timpul sezonului de iarnă, din noiembrie și până în aprilie - mai. Deoarece cererea de mașini este foarte mare în timpul sezonului, este indicat să vă rezervați o mașină înainte ca vacanța dumneavoastră să înceapă. Skyscanner vă oferă posibilitatea căutării și comparării celor mai bune oferte pentru închiriat mașini, ținând bineînțeles cont de opțiunile dumneavoastră.

Benzinării lângă aeroportul Grenoble

Cea mai apropiată benzinărie după ce părăsiți parcarea aeroportului este pe drumul care duce către Grenoble. Este bine de știut că benzinăriile de pe autostradă aplică prețuri mai ridicate pentru carburant, de aceea dacă doriți să economisiți bani este indicat să căutați benzinării în interiorul orașelor. Centrele comerciale au de obicei și benzinării, iar aici carburantul este mult mai ieftin decât în alte locuri.

În apropierea aeroportului Grenoble

De la aeroport puteți să mergeți să vizitați orașul Saint-Étienne-de-Saint-Geoirs sau orașul Grenoble. În Franța anumite porțiuni de autostradă sunt cu plată, iar în momentul în care vă stabiliți traseul trebuie să țineți cont de acest fapt. Dacă nu doriți să plătiți taxă de autostradă, puteți selecta opțiunea evitare plată din meniul sistemului dumneavoastră de navigare.

Locații de vizitat

Aeroportul Grenoble este foarte bine poziționat pe teritoriul Franței. Puteți să mergeți la una dintre renumitele pârtii din apropierea orașului Grenoble, să faceți o vizită în orașul Lyon care se află la 78 km distanță și unde puteți ajunge pe drumul D518 fără să trebuiască să plătiți taxă de autostradă sau în locații mai apropiate de Grenoble, precum Aix-lex-Bains sau Valence. În oricare dintre locurile care le aveți pe lista dumneavoastră puteți ajunge cu mașina închiriată prin intermediul Skyscanner.

În Franța limita de viteză este de 50 km/h interiorul orașelor, în afara localitățiilor 100 km/h, iar pe autostradă 130 km/h.

Restricțiile de viteză trebuie respectate dacă nu doriți să primiți vreo amendă care să vă strice concediul. Pentru a parca mașina trebuie să țineți cont de zonele de parcare și să vă cumpărați un tichet pe durata pentru care doriți să lăsați mașina parcată. În stațiunile montane există zone de parcare unde puteți să lăsați mașina atât timp cât doriți, însă este de preferat să mergeți mai de dimineață pentru a fi siguri că veți găsi locuri disponibile.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.