Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Lyon cu Skyscanner

Închiriere auto din aeroportul Lyon

Toate informațiile sunt valabile în Mai 2015 și se pot schimba.

Lyon este o excelentă alegere de concediu sau city break. Aflat în inima Franței, orașul oferă o mulțime de variante de petrecere a timpul și datorită poziționării sale, oferă acces către importante zone ale Franței. Pentru a putea profita la maxim de timpul petrecut în Lyon sau în împrejurimi, Skyscanner vă propune varianta închirierii unei mașini pentru a vă deplasa în orice zonă doriți și pentru a nu depinde de mijloacele de transport în comun.

De unde să închiriezi o mașină în aeroportul Lyon

Aeroportul Lyon se află la 30 km distanță de orașul Lyon. În aeroport veți găsi cinci companii de închiriat mașini: Avis, Hertz, Europcar, National/Citer și Sixt. În aeroport aveți la dispoziție o hartă digitală cu ajutorul căreia vă puteți orienta către biroul de închiriat mașini. Selectați doar agenția pe care o doriți sau la care ați făcut rezervarea online și pe ecran vă va apărea locul unde este amplasat biroul companiei. Dacă aveți timp înainte de plecare, puteți să vă rezervați mașina online, iar în momentul în care ajungeți în aeroport să preluați direct cheile mașinii.

Benzinării lângă aeroportul Lyon

Imediat după ce părăsiți aeroportul veți găsi prima benzinărie pe Rue de France. Acest drum trebuie să îl urmați dacă doriți să vă îndreptați către Lyon, prin urmare nu vă îndepărtați deloc de destinație și nu trebuie să vă stresați din acest punct de vedere.

În apropierea aeroportului Lyon

De la aeroport puteți să mergeți în Lyon. Ieșiți din aeroport și urmați Rue de France, continuați pe D-29, apoi pe A432 unde va trebui să plătiți o taxă de autostradă de 1,9 euro, mergeți inainte pe A43 și după ce treceți de Bron continuați pe D41. Din cei 27 km pe care îi aveți de parcurs de la aeroport în oraș, 15 km sunt pe autostradă. Unele segmente de autostradă din Franța trebuie plătite.

Locații de vizitat

Lyon merită vizitat chiar și pentru o zi, iar apoi puteți să vă continuați drumul către alte orașe sau zone pe care ați plănuit să le vizitați. Avantajul închirierii unei mașini este că nu depindeți de nimeni, de niciun transport în comun, puteți să vă faceți programul pe care îl doriți, iar dacă în ultimă clipă v-ați răzgândit și doriți să schimbați destinația sau doriți să opriți undeva pe drum, nimeni nu se va opune. În Lyon trebuie să țineți cont de semnele de parcare și întotdeauna să aveți un tichet de parcare valabil. Amenzile pentru nerespectarea zonelor de parcare sau pentru tichetul expirat pot fi substanțiale.

Zona Lyon este plină de podgorii și dacă ați închiriat o mașină vă puteți deplasa de la o podgorie la alta, pentru a degusta diversele sortimente de vinuri. Puteți chiar să căutați o cazare în zonă și să petreceți noaptea acolo, asigurându-vă astfel ca efectul vinurilor degustate a trecut.

În partea de sud – vest de Lyon se află Saint-Etiene pe care puteți să-l vizitați. Ajungeți foarte ușor în acest oraș dacă urmați drumul A7, apoi A47 către Clermont – Ferrand, continuați apoi pe N88, iar după un km continuați pe N488. Distanța între Lyon și Saint-Etiene este de 62 km pe care îi puteți parcurge într-o oră.

prețurile se pot modifica

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.