Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul George cu Skyscanner

eury
sixt
avis
alam
erac
nanl

Închirieri auto la Aeroportul George

Toate datele sunt corecte la data de 21 iulie 2015

Dacă plănuiești o vizită scurtă în George sau o vacanță prelungită pentru a explora frumusețile naturale ale Africii de Sud, cu Skyscanner găsești cele mai bune mașini de închiriat la Aeroportul George.

Unde se poate închiria o mașină în Aeroportul George

Cu ajutorul unei mașini închiriate direct de la aeroport, ai ocazia de a-ți crea propriul program, în ritmul tău, fără să depinzi de mijloacele de transport în comun. La Aeroportul George operează cele mai cunoscute companii de închirieri auto: Thrifty, Avis, Budget, Europcar, Hertz, Tempest și First. Centrul de închirieri auto, cât și parcarea se află la ieșirea din aeroport.

Unde se poate alimenta în apropierea Aeroportului George

În funcție de contractul încheiat cu compania de închirieri, e posibil ca la returnarea mașinii să ai nevoie de un plin făcut. De asemenea, după ridicarea mașinii poți avea nevoie de o benzinărie pentru alimentare.
Cele mai apropiate stații se află la est pe strada York, Engen și Caltex, fiecare pe câte un sens de mers. La aceste stații se ajunge fie de pe drumul R102, apoi virezi la dreapta pe strada York, fie de pe N2, apoi virezi la stânga pe strada York.

Drumurile și regulile de circulație din regiune

Condusul prin Africa de Sud este o adevărată plăcere datorită infrastructurii excelente, cât și a frumuseților naturale pe care țara le deține. Aeroportul este bine amplasat și conectat la drumurile din regiune.
La sud de aeroport se află autostrada N2, cel mai important drum din țară ce străbate coasta Oceanului Indian. Autostrada conectează capitala Cape Town cu Ermelo via Port Elizabeth, East London și Durban. La nord de aeroport se află drumul R404 care conectează George cu Herolds Bay.
În Africa de Sud condusul se realizează pe partea stângă a drumului. Orice permis de conducere valid este acceptat în țară, cu condiția să fie scris sau autentificat în limba engleză.

Cum se ajunge la destinație

Mai jos vei găsi informații despre cum să ajungi la câteva dintre orașele din apropierea Aeroportului George.

George

George este principalul oraș din regiune, iar climatul mediteranean al regiunii atrage turiști pe toată durata anului. Orașul este amplasat superb, între munții Outeniqua și Oceanul Indian și e înconjurat de păduri și lacuri. Este locul perfect pentru iubitorii de natură și sport.
George se află la o distanță de 10 minute de aeroport. Orașul poate fi accesat fie de pe autostrada N2, fie de pe drumul R102.

Mossel Bay

Mossel Bay este o destinație turistică populară în special în sezonul estival. Principalele atracții constau în plajele întinse și oportunitățile de safari.
Mossel Bay se află la o distanță de aproape 50 de kilometri de aeroport, iar drumul până acolo durează în jur de 30 de minute. Mossel Bay este cel mai ușor de accesat de pe autostrada N2.

Knysna

Knysna este un loc popular în rândul turiștilor și a iubitorilor de golf datorită terenurilor și cursurilor de golf de aici. Este un oraș cultural, cu numeroase festivaluri de-a lungul anului, cele mai cunoscute fiind Festivalul Stridiilor și Festivalul Gastronomica.
Drumul de la aeroport durează puțin peste 50 de minute pe autostrada N2. Majoritatea hotelurilor oferă loc de parcare la rezervarea camerei de hotel.

Oudtshoorn

Oudtshoorn este locul perfect pentru iubitorii de natură și animale. Este capitala mondială a struților. Cea mai mare pasăre din lume este doar una dintre numeroasele atracții din această zonă încărcată de frumuseți naturale. Tot aici se află și grotele Cango, cel mai mare sistem de peșteri din Africa, vechi de 20 de milioane de ani.
Oudtshoorn se află la nord de aeroport, iar drumul cu mașina durează 50 de minute pe R404, apoi N12.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.