Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Kerry cu Skyscanner

Închiriere auto din aeroportul Kerry

Toate informațiile sunt valabile în Mai 2015 și se pot schimba

Fie că doriți să vizitați partea de sud a Irlandei sau chiar și orașele care se află în partea centrală și nordică, aeroportul din Kerry este o soluție excelentă pentru destinația zborului dumneavoastră. Skyscanner vă pune la dispoziție opțiunea de căutare a unei mașini de închiriat pentru durata șederii dumneavoastră în Irlanda chiar de pe aeroportul din Kerry.

De unde să închiriezi mașină în aeroportul Kerry

Aeroportul se află în partea de sud - vest a țării, în comitatul Kerry, fiind foarte aproape de orașul Tralee. În aeroportul din Kerry veți găsi următoarele companii de închiriat mașini: Avis, Budget, Hertz, Europcar și Dooley. Birourile acestora se află la un minut distanță de terminalul aeroportului, în zona de parcare pe lungă durată - Long Term Car Park.

Înainte de a vă închiria mașina trebuie să știți că în Irlanda se conduce pe partea stângă a drumului, iar sistemul folosit pentru măsurarea distanțelor este cel metric. Centura de siguranță este obligatorie pentru toți pasagerii mașinii, indiferent dacă stau în față sau pe bancheta din spate. Pe autostradă puteți circula cu viteza maximă de 120 km/h, în afara orașelor 100 km/h însă fiți atenți la zonele cu limitare de viteză, iar în oraș se poate circula cu 50 km/h. Puteți întâlni radare pe drum, așadar asigurați-vă că vă încadrați în viteza legală. În Irlanda multe autostrăzi au taxă, așadar fiți mereu pregătiți cu bani, în cazul în care nu se acceptă plata cu cardul. În Irlanda moneda folosită este euro.

Benzinării lângă aeroportul Kerry

Cea mai apropiată benzinărie de aeroport o găsiți pe N22 în direcția sud, imediat ce ieșiți de pe N23. La benzinări puteți plăti cu euro sau cu cardul. Următoarele benzinării le veți găsi la intrarea în orașul Tralee.

În apropierea aeroportului Kerry

Distanța de la aeroport și până în orașul Tralee este de 18 km și se poate parcurge foarte ușor pe N22 în direcția nord. În mai puțin de 20 minute veți ajunge în oraș și veți putea începe vizitarea acestuia.

Locații de vizitat

În această parte de țară puteți vizita orașe precum Cork și Tralee, vă puteți plimba cu mașina pe coasta de sud și sud - vest pentru a admira peisajele cu care Irlanda se mândrește, puteți merge până în Bantry pe drumul N71 și de aici să treceți pe insula Whiddy.

La o jumătate de oră de condus la sud de Tralee, pe drumul N 22 ajungeți la Parcul Național Killarney. Dacă decideți să continuați drumul pe N71 puteți trece exact prin mijlocul Parcului, pe lângă Lacul Muckross. Puteți să vă opriți și să vă bucurați de peisaje și natura înconjurătoare.

La întoarcere vă puteți petrece câteva ore în orașul Killarney pentru a lua masa la un restaurant sau pentru a face ceva cumpărături.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.