Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Cork cu Skyscanner

Închirieri auto la Aeroportul Cork

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 mai 2015

Frumusețile Irlandei pot fi descoperite cu ajutorul unei mașini închiriate direct din Aeroportul Cork. Cu Skyscanner găsiți cele mai bune mașini de închiriat, ba mai mult, puteți efectua rezervarea online pentru a economisi timp și bani.

Unde se poate închiria o mașină în Aeroportul Cork

Cu ajutorul unei mașini puteți să vă faceți propriul program și să explorați Cork și împrejurimile sale fără a depinde de mijloacele de transport în comun. În incinta aeroportului se află mai multe companii de închirieri auto: Europcar, Budget, Enterprise, Dooley sau Hertz. Toate birourile se află în zona de sosiri, iar mașinile închiriate pot fi returnate la aeroport sau într-una din celelalte locații ale companiilor aflate în regiune. De menționat este faptul că Enterprise oferă mașini cu condiția ca rezervarea să fie făcută în avans.

Unde se poate alimenta în apropierea Aeroportului Cork

La închirierea mașinii, e posibil să aveți nevoie de o benzinărie pentru alimentare. Nimic mai simplu, deoarece la un minut distanță de aeroport se află o stație de benzinărie Topaz Cork Airport, pe partea stângă.

Drumurile și regulile de circulație din regiune

Condusul se realizează pe partea stângă a drumului, ca de altfel în întregul Regat Unit. De la aeroport pornește drumul național N27, care face legătura cu Cork. Distanța este de mai puțin de 5 mile. La nord de aeroport se află drumul național N40 care face conexiunea cu estul și vestul țării.

Cum se ajunge la destinație

Mai jos veți găsi câteva informații despre cum să ajungeți la orașele și localitățile din apropierea aeroportului.

Cork

Al doilea oraș ca mărime din Irlanda, Cork este situat pe malul râului Lee. Este un oraș dinamic, plin de cultură și este locul ideal de vizitat de către iubitorii de artă și nu numai. Se află la 10 minute de mers cu mașina de aeroport, iar drumul este foarte accesibil și bine semnalizat. La primul sens giratoriu după ieșirea din aeroport, vă încadrați pe drumul N27, iar la prima bifurcație o luați la stânga pe Forge Hill. Apoi continuați pe Pouladuff Road pentru a ajunge la destinație. Parcări se găsesc în tot orașul, iar tariful pentru o oră de staționare costă în medie 2 Euro.

Mallow

Mallow este un oraș excelent de vizitat de către turiști de toate vârstele. Este n punct de start ideal în vizitarea Blackwater Valley. Mallow se află la nord de aeroport, iar drumul cu mașina durează aproximativ 40 de minute și este foarte accesibil. La ieșirea din aeroport, urmați drumul N27, apoi N20 până la destinație. Parcarea pe străzi este posibilă în toate zonele orașului, dar este cu timp limitat. În schimb, parcările special amenajate au prețuri foarte accesibile și costă în jur de 3 Euro pentru o zi.

Midleton

Această localitate situată la est de aeroport deține distileria faimosului whisky Jameson. Un tur în această distilerie reprezintă o experiență unică și fascinantă. Drumul de la aeroport durează aproximativ 25 de minute. După ce ieșiți din aeroport, vă îndreptați spre Cork, pe drumul N27. La primul sens giratoriu, o luați pe drumul N40. După ce treceți podul, la sensul giratoriu o luați pe drumul N25 și urmați indicatoarele pentru a ajunge la destinație. În privința parcării, nu veți întâmpina dificultăți.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.