Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Shannon cu Skyscanner

Închirieri auto la Aeroportul Shannon

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 mai 2015

Găsiți cu ușurință cele mai bune mașini de închiriat din Aeroportul Shannon cu Skyscanner. Fie că aveți o întâlnire de afaceri sau plănuiți o vacanță pe coasta de vest a Irlandei, aici găsiți cele mai bune oferte pentru închirieri auto.

Unde se poate închiria o mașină în Aeroportul Shannon

Există mai multe companii de închirieri auto în incinta Aeroportului Shannon și majoritatea birourilor se află în culoarul pentru sosiri. Cele mai importante sunt: Hertz, Europcar, Enterprise, Thrifty și Avis.

Unde poți alimenta în apropierea aeroportului

Cea mai apropiată benzinărie se află la aproximativ 10 minute de mers cu mașina. Îndreptați-vă spre est la ieșirea din aeroport, pe drumul N19. Treceți de trei sensuri giratorii, iar la al patrulea, încadrați-vă la a treia ieșire pentru drumul N18, care duce spre Limerick. După aproximativ 2 km, virați stânga pe drumul R471, iar la scurt timp veți observa benzinăria Maxol pe partea dreaptă.

Drumurile și condusul în apropierea aeroportului

În Irlanda, circulația se desfășoară pe partea stângă a drumului. Aeroportul Shannon este bine conectat la drumurile care fac legătura cu orașele din regiune. La ieșirea din aeroport începe drumul european E20, care face legătura cu Dublin via Limerick.

Cum ajungi la destinație

Mai jos veți găsi câteva informații despre cum să ajungeți la cele mai aproiate orașe de Aeroportul Shannon.

Limerick

La doar 20 de minute de mers cu mașina se află Limerick, unul din cele mai vizitate orașe irlandeze. Turismul a crescut considerabil în ultimii ani, iar acest oraș reprezintă destinația unei vacanțe liniștite.

La ieșirea din aeroport, faceți stânga spre est, pe drumul N19. Treceți de trei sensuri giratorii, iar la al patrulea vă încadrați la a treia ieșire pentru drumul N18. Acest drum este semnalizat și de indicatoare spre Limerick. Continuați pe acest drum până la ieșirea către drumul R445, care vă va duce până în centrul orașului. În centrul orașului, mașina poate fi parcată atât pe stradă, cât și în parcările special amenajate. Prețul variază în funcție de zonă și costă între 1 și 5 Euro pentru o oră.

Ennis

Ennis se află la nord de Aeroportul Shannon și faptul că este un oraș relativ mic îl face ideal de vizitat la pas. Drumul de la aeroport durează aproximativ 20 de minute. La ieșirea din aeroport, urmați drumul N19, apoi M18 până la drumul N85 care vă va direcționa spre oraș. Toate aceste drumuri sunt semnalizate și de indicatoarele de pe marginea drumului, care vă îndrumă spre Ennis. Pentru că nu este un oraș aglomerat, nu veți întâmpina dificultăți în a găsi un loc de parcare pe străzile orașului.

Nenagh

Deși se află la o distanță de aproximativ o oră de mers cu mașina, Nenagh poate fi destinația ideală pentru o vacanță relaxantă. Orășelul este cunoscut pentru castelul Nenagh și este unul din cele mai frumoase și mai bine păstrate din Irlanda.

La ieșirea din aeroport, urmați indicatoarele spre Limerick. De acolo, continuați pe drumul european E20 până la destinație. De reținut este faptul că o porțiune din drum este cu taxă. În oraș, puteți parca pe locurile special amenajate pe stradă sau în parcări. Taxa de parcare variază în funcție de zonă și costă între 1 și 4 Euro pentru o oră de staționare.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.