Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Liverpool cu Skyscanner

sixt
eury
alam
avis
budg
nanl

Închiriere auto din aeroportul Liverpool

Toate informațiile sunt valabile în Mai 2015 și se pot schimba.

Liverpool este unul dintre orașele cele mai mari și importante din partea de nord – vest a Angliei. Când ne gândim la Liverpool, automat ne apare în minte un oraș port, o importantă zonă industrială din această parte a Angliei, dar și renumita formație Beatles.

De unde să închiriezi o mașină în aeroportul Liverpool

Aeroportul Liverpool John Lenon se află la 9 mile distanță de centrul orașului Liverpool, adică aproximativ 14 km. În Marea Britanie sistemul folosit pentru măsurarea distanțelor este cel imperial, prin urmare distanțele sunt măsurate în mile. O milă reprezintă 1,6 km. Condusul se face pe partea stângă a drumului, iar volanul se află pe partea dreaptă a mașinii.

La aeroportul din Liverpool există firme renumite de închiriat mașini, printre care: Avis, Enterprise, Europcar, Hertz, Budget sau National. Zona destinată firmelor de închiriat mașini se află față în față cu Zona de Sosiri în terminalul clădirii.

Benzinării lângă aeroportul Liverpool

Cea mai apropiată benzinărie în direcția Liverpool se află pe A561, la 3 mile distanță de aeroport. În funcție de planurile dumneavoastră și direcția spre care doriți să mergeți, puteți să vă folosiți de sistemul de navigare al mașinii pentru a localiza cea mai apropiată benzinărie. Puteți folosi atât cardul, cât și bani pentru a plăti pentru carburantul dumneavoastră. Moneda folosită în Marea Britanie este lira sterlină.

În apropierea aeroportului Liverpool

Orașul Liverpool vă oferă diferite obiective turistice pe care le puteți vizita, iar centrul orașului are farmecul lui aparte. Dacă ați optat pentru cazare în orașul Liverpool, de la aeroport trebuie să urmați drumul A561 în direcția Liverpool. Drumul nu durează mai mult de o jumătate de oră.

Locații de vizitat

Liverpool

Liverpool este unul dintre cele mai mare orașe din această parte a Angliei. Beneficiază de una dintre cele mai impresionante și mari platforme portuare din lume, Albert Dock. Puteți găsi aici un important centru comercial și puteți să vă plimbați pe jos sau cu mașina pentru a descoperi cât mai multe din ceea ce orașul vă poate oferi. Nu ratați muzeele destinate formației Beatles sau centrul orașului. În Liverpool nu veți avea probleme cu locurile de parcare deoarece există un număr foarte mare de parcări pentru dumneavoastră. În zona centrală există locuri cu plată, iar prețul pentru o oră poate fi între 1,4 și 2 lire, în funcție de zonă. Intervalul orar pentru care se aplică aceste taxe de parcare este 8AM - 6PM, de luni până duminică.

Manchester

Acest oraș se află la doar 34 mile de Liverpool, iar 29 mile sunt parcurse pe autostradă. Trebuie să urmați M62 spre direcția Manchester, iar din Salford continuați pe A57. După 1,2 mile urmați indicatorul cu direcția Stockport / Sheffield / Piccadilly, ieșiți pe A6 și urmați indicatorul cu centrul orașului. Drumul nu durează mai mult de o oră.

În Manchester nu ratați cea mai importantă arteră turistică, King Street, unde găsiți o mulțime de restaurante, magazine de lux sau vestitele pub-uri. Pentru iubitorii de fotbal, National Fotball Museum trebuie vizitat neapărat, iar Manchester Arndale Shopping Centre, cel mai mare centru comercial din Marea Britanie este un răsfăț pentru iubitorii de cumpărături.

Prețurile se pot schimba

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.