Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Nisa cu Skyscanner

sixt
eury
budg
avis
erac
hert

Închirieri auto la Aeroportul Nisa Coasta de Azur

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 mai 2015

Cu ajutorul unei mașini închiriate, puteți explora și observa frumusețile uluitoare ale Rivierei Franceze. Skycanner vă stă la dispoziție pentru a găsi cele mai bune mașini de închiriat la Aeroportul Nisa Coasta de Azur.

Unde se poate închiria o mașină în Aeroportul Nisa

Cele mai importante companii europene de închirieri auto au birouri la Aeroportul Nisa. Europcar, Hertz, Budget, Sixt, Enterprise, Avis și Advantage, toate aceste companii au ca scop să vă facă experiența prin Coasta de Azur cât mai plăcută și confortabilă. Birourile se află în incinta aeroportului, la Terminalul 1, porțile A1/A2 și la Terminalul 2, între porțile A2 și A3. Ridicarea și returnarea mașinilor se face la Terminalul 2, în spatele parcării P5.

Unde se poate alimenta în apropierea Aeroportului Nisa

La închirierea mașinii, e posibil să aveți nevoie de o benzinărie pentru alimentare. De asemenea, e probabil să aveți nevoie de un plin făcut la returnarea mașinii, în funcție de contractul încheiat cu compania de închirieri. Nimic mai simplu, deoarece la aeroport se află o stație de benzinărie Total, foarte ușor de accesat.

Drumurile și regulile condusul în regiune

Aeroportul Nisa este bine conectat la drumurile din regiune. Șoseaua A8, cunoscută și sub numele La Provencale trece prin apropierea aeroportului și face legătura între aeroport și coastă de la est la vest.

Cum se ajunge la destinație

Mai jos veți găsi informații despre cum să ajungeți la câteva dintre orașele și localitățile de pe Riviera Franceză din apropierea aeroportului.

Nisa

Nisa este o destinație populară în rândul turiștilor de toate vârstele, deoarece are câte ceva de oferit pentru toată lumea. Plajele, peisajele frumoase și mâncarea excelentă sunt doar câteva motive pentru care turiști de peste tot vizitează Nisa an de an.

Nisa se află la 10 minute de mers cu mașina de la aeroport. La ieșirea din aeroport, o luați la dreapta, iar semnele indicatoare vă vor ghida până la destinație. Este destul de dificil să găsiți locuri de parcare pe străzile orașului, de aceea vă recomandăm să includeți locul de parcare la rezervarea camerei de hotel.

Antibes

La sud de aeroport se află Antibes, o stațiune romantică care poate fi destinația ideală pentru câteva zile de vacanță alături de persoana iubită. Portul, orașul vechi, muzeele, plajele și muzica de pe străzi fac din Antibes un paradis al îndrăgostiților.

Drumul de la aeroport durează aproximativ 20 de minute și este ușor accesibil. De la aeroport porniți pe autostrada A8, apoi ghidându-vă după indicatoare, accesați drumul D35 pentru a ajunge la destinație. Parcarea reprezintă o problemă în toată Riviera Franceză, de aceea vă recomandăm ca la rezervarea camerei de hotel să includeți și locul de parcare.

Cagnes-sur-Mer

La 10 minute de aeroport se află Cagnes-sur-Mer este o localitate veche interesantă, un adevărat muzeu arhitectural în aer liber, datorită caselor medievale și renascentiste, iar Castelul Grimaldi oferă priveliști uluitoare asupra împrejurimilor.

Pentru a ajunge la Cagnes-sur-Mer, trebuie să conduceți pe autostrada A8, iar indicatoarele vă vor ghida pentru a ajunge la destinație. De menționat e faptul că o porțiune de drum este cu taxă.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.