Nisa

3 mar. 2020 - 4 mar. 2020

2 adulți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Nisa se numără Best Western Alba Hotel, Hôtel Le Petit Palais și Villa Bougainville by Happyculture în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Nisa, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Nisa

începând de la 315 lei
începând de la 441 lei
începând de la 905 lei

Ce spun călătorii despre Nisa?

9,8
Iubitori de natură
9,6
Călători de lux
9,6
Iubitori de artă şi design
9,5
Gurmanzi
9,1
Iubitori de istorie
Recenzii membri (259)
Alberto Rodriguez Aguilera
Alberto Rodriguez Aguilera
08.08.2019

Nisa, capitala departamentului Alpes-Maritimes din Riviera Franceză, este situată pe coasta pietroasă a Baie des Anges. Orașul, care a fost fondat de greci și mai târziu un loc de retragere pentru elita europeană din secolul al XIX-lea, a atras și artiști de multă vreme. Fostul rezident, Henri Matisse, este pomenit cu o colecție de tablouri din întreaga sa carieră la Muzeul Matisse. Muzeul Marc Chagall include câteva dintre principalele lucrări de inspirație religioasă ale artistului care dau naștere numelui său.

Nida  Adalı
Nida Adalı
12.03.2019

Cok güzel bir sahil şeridi, doğa deniz sanat hepsi birarada tavsiye ederim. Üstelik tek bilet İle tüm Fransiz rivierasini gezebiliyorsunuz.

Bárbara García
Bárbara García
17.01.2019

I just love it. What I like most is seeing the beach every day. The people of Nice enjoy their life on the Côte

Majean Griffith
Majean GriffithLondra
07.09.2018

I loved Nice so much I visited twice! The perfect location to explore the South of France and the home of the Cannes Festival. It's especially great for sea views and lazy beach days.

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este februarie, cu o medie de 401 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Nisa este iulie, cu un preț mediu de 733 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în februarie anul trecut a fost 544 lei pe noapte. Acesta este cu 2% mai mic decât prețul mediu pe noapte de 558 lei văzut în ultimele 12 luni.
În Nisa, temperatura medie estimată în februarie este 10,1°C/50,1°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, august, cu o medie de 28,0°C/82,4°F. Cea mai friguroasă lună este ianuarie, cu temperaturi medii de 5,4°C/41,7°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Nisa este Nisa (NCE) (5,27 km). Alte aeroporturi din apropiere includ: Monte Carlo (12,83 km)

Planificați o călătorie în Franţa