Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Sofia cu Skyscanner

Închiriere auto din aeroportul Sofia

Toate informațiile sunt valabile în iulie 2015 și se pot schimba

Ați ales ca destinație de concediu capitala Bulgariei și acum vă gândiți la un mijloc de transport care să vă ajute în concediul dumneavoastră? Cu Skyscanner puteți închiria mașina direct de pe aeroportul din Sofia fără a mai fi nevoie să depindeți de mijloacele de transport în comun.

De unde să închiriezi mașină din aeroportul Sofia

La aeroportul din Sofia există un număr considerabil de agenții de închiriat mașini de la care puteți alege să vă închiriați mașina pe durata concediului dumneavoastră. Companiile și birourile acestora se află localizate după cum urmează: Choise- T1 și T2, Europcar T1 și T2, Sixt T2, Avis T2, Enterprise T2, Budget T2, Hertz T2, Autojet T2, Moto Pfohne T2, Tany 97 T2, Thrifty T2 și Firefly T2.

Benzinării lângă aeroportul Sofia

Companiile de închiriat mașini preferă de multe ori să returnați mașina cu aceeași cantitate de carburant cu care ați preluat-o. Astfel nu vor fi probleme la predare și nu va trebui să plătiți în plus pentru carburant. Pe Bulevardul Bryuksel, la mai puțin de 500 m de aeroport, veți putea alimenta la benzinăria Lukoil pentru a fi siguri că returnați mașina cu cantitatea de carburant necesară.

În apropierea aeroportului Sofia

Pentru a vă putea face o idee despre locațiile pe care le puteți vizita, vă invităm să aruncați o privire la un ghid scurt de prezentare a zonei.

Locații de vizitat

Sofia

Fiind capitala Bulgariei, Sofia este un oraș foarte mare, cu diverse atracții turistice pe care puteți să le vizitați. Grădina Zoologică, Palatul Regal și diferite biserici pot fi vizitate oricând și vor crea o impresie foarte bună despre Sofia. Dacă doriți să parcați mașina și să vă plimbați pe jos prin Sofia, puteți lăsa mașina în parcări plătite din apropierea Gării și Autogării. Există și parcări în stradă unde puteți lăsa mașina pentru 2-4 ore.
Din aeroport trebuie să conduceți pe Bulevardul Christopher Columbus și apoi pe Bulevardul Tsarigradska Shose. Dacă alegeți ruta indicată mai sus, distanța este de 11 km. Trebuie să știți însă că mai există încă doua rute disponibile pentru a ajunge în oraș.

Veliko Tărnavo

Cel mai medieval oraș și cu un trecut istoric semnificativ, Veliko Tărnavo a fost cândva capitala Bulgariei. Acesta se află la 2 ore și 40 minute distanță de actuala capitală a Bulgariei, Sofia, și este o locație care merită atenția dumneavoastră. Pentru a ajunge aici trebuie să conduceți pe E772, aceasta fiind cea mai scurtă rută- 222 km.

Litoralul Mării Negre

În capătul celălalt al Bulgariei, la o distanță de 400 km de Sofia, puteți alege să petreceți câteva zile la malul Mării Negre. Stațiunile de aici sunt renumite și hotelurile își oferă serviciile turiștilor care decis să le calce pragul. Drumul până aici poate fi într-adevăr mai lung, dar parcurgându-l veți traversa țara dintr-o parte în alta, având posibilitatea să vă bucurați de toate zonele frumoase pe care Bulgaria este pregătită să vi le arate.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.